Rihanna Snapchat'e kızdı

Rihanna Snapchat'e kızdı
Barbados asıllı pop yıldızı Rihanna, eski erkek arkadaşı rapçi Chris Brown’un 2009 yılında kendisine uyguladığı şiddetle dalga geçen Snapchat reklamını kınadı. Sosyal medya şirketi, 29 yaşındaki müzisyenden özür diledi.

Fotoğraf ve video mesajlaşma uygulaması Snapchat iki gün önce Rihanna ve Chris Brown'un görüldüğü bir mobil oyun reklamını yayınlayarak, kullanıcılarına "Rihanna'yı tokatlamayı mı yoksa Chris'e yumruk atmayı mı tercih edersin edersin?" diye sordu.

2009 yılında eski erkek arkadaşı Chris Brown'un fiziksel şiddetine maruz kalan Rihanna, snapchat'i kadına şiddeti özendirdiği ve başına gelen olaya saygısızca davranıldığı için kınadı.

RIHANNA: BUNDAN UTANMIYORUM

Düşüncelerini Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

"Buna seve seve 'cahillik' demek isterdim, ama o kadar aptal olmadığınızı biliyorum. Aile içi şiddet mağdurlarını utandırmak ve bu olguyla dalga geçmek için para harcadınız. Tepkim, kişisel hislerimle alakalı değil, çünkü bundan utanmıyorum. Ancak siz; beni, aile içi şiddet mağduru tüm kadınları, çocukları ve erkekleri ortaya atarak, bizi aşağıladınız. Kendinizden utanın."

İlgili Haberler