Rıza Çalımbay transfer istediği mevkileri açıkladı

Rıza Çalımbay transfer istediği mevkileri açıkladı
Seçime kadar anlaşma sağlandığı açıklanan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, daha sonra da görevine devam edecekmiş gibi çalışıyor.

Beşiktaş'taki ikinci dönemine 1-0'lık Başakşehir galibiyetiyle başlayan Rıza Çalımbay, ara transfer dönemi için kolları sıvadı.

adem0222.jpeg

Seçime kadar anlaşma sağlandığı açıklanan, ancak başkan adaylarının da en azından sezon sonuna kadar çalışma düşüncesinde olduğu Çalımbay takımla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlıyor.

adem0302.jpeg

Sakat futbolcuların dönmesiyle kafasındaki oyun planını uygulamaya koyacak olan Çalımbay'ın güçlendirilmesi gereken 4 mevkiyi belirlediği öğrenildi.

adem9623-2.jpeg

Sürekli sakatlanan Bailly'nin yerine mutlak bir stoper, Salih, Gedson ve Amir'i yedekleyecek bir veya 2 orta saha alınması gerektiğini düşünen tecrübeli hocanın bir de sol bek transferini listesine yazacağı kaydedildi.

adem9764.jpeg

Bu arada geçen sezondan bu yana sakatlıklarla boğuşan ve iyileştikten sonra bile sürekli sakatlanan Ghezzal, şans bulamayan Umut Meraş, Onana ve Emrecan Bulut'a da teklif gelirse değerlendirilmesi düşünülüyor.

İlgili Haberler