Slaven Bilic'ten "Aybaba" uyarısı

Slaven Bilic'ten "Aybaba" uyarısı
Ligde 4 maçlık galibiyet serisi 1-0 kaybedilen Galatasaray derbisiyle son bulan Beşiktaş, bugün 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Antalyaspor'u konuk edecek.

Lig lideri Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde 3. sırada bulunan siyah beyazlılar tekrar çıkışa geçmek istiyor. Hafta boyunca sakatlık problemleri nedeniyle bir türlü ideal 11'ini deneyemeyen Slaven Bilic, dün futbolcularıyla yaptığı son toplantıda, "Kazanamazsak Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidişimiz sıkıntıya girer. Samet Aybaba eski hocanız ve sizi çok iyi tanıyor. Elinizden gelenin en iyisini yaparak onun bu avantajını elinden almanız gerekiyor" dedi. 

20 maç sonra yenildi

Ateş hattının sadece 3 puan üstünde yer alan ve son 4 haftada galibiyete hasret kalan Antalyaspor ise ilk yarıda 2-0 yenerek 20 maç sonra devirmeyi başardığı rakibini ikinci kez mağlup ederek korkulu rüya görmek istemiyor. Ligde geride kalan maçlarda Beşiktaş 26, Antalyaspor 4 galibiyet aldı, 7 maç da berabere sonuçlandı. Rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 12 karşılaşmadan 11'ini kazanan siyah beyazlılar, Antalyaspor karşısında ilk yarıda aldığı mağlubiyetle 20 maç sonra yenilgi yüzü gördü. 

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Dany, Motta, Gökhan (Necip), Atiba, Oğuzhan, Veli, Olcay, Almeida
ANTALYA: Fornezzi, Serkan, Giray, Koray, Boum, Köksal, Murat, Vederson, Tita, Diarra, Semih
STAT: Olimpiyat
HAKEM: Çağatay Şahan
SAAT: 20.00 (Lig TV)
HAVA DURUMU: 6 derece