Ronaldo İngiltere’ye geri dönüyor

Ronaldo İngiltere’ye geri dönüyor
Real Mardrid’ten ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo için Manchester United devreye girdi. İngiliz kulübünün 100 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yapması bekleniyor.

Real Madrid’ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında çıkan iddialara göre Manchester United, eski oyuncusunu geri almak için düymeye bastı. Kırmızı şeytanlar, Portekizli süper yıldız için Real Madrid’e 100 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yapmaya hazırlanıyor.  Portekizli golcü de eski takımı Manchester United’a gitmeye sıcak bakıyor.

Bir süredir Real Madrid yönetimi ile sorun yaşayan Ronaldo, takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Marca gazetesinde çıkan habere göre, Ronaldo’nun sözleşmesinde iyileştirme yapmak istediği, ancak İspanyol ekibinin bu isteği geri çevirdiği belirtiliyor. Ayrıca Real Madirid yönetimin golcü oyuncunun ayrılığına açık kapı bıraktığı öğrenildi.  Marca gazetesi ayrıca Real Madrid yönetiminin, Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendez ile görüştüğünü de yazdı.

Real Madrid’te yıllık 21 milyon kazanan Cristiano Ronaldo, maaşının Messi ile aynı seviyeye çekilmesini istedi. Ancak İspanyol ekibi bu öneriyi reddetti. Arjantinli yıldız Lionel Messi, Barcelona’dan yıllık 40 milyon Euro kazanıyor.