RTÜK'ün CHP 'li üyesi İlhan Taşçı RTÜK'ü ifşa etti

RTÜK'ün CHP 'li üyesi İlhan Taşçı RTÜK'ü ifşa etti
RTÜK üyesi İlhan Taşcı, "RTÜK, Mabel Matiz'in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak ‘yayınlamamalarını’ yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi" dedi

Müzisyen Mabel Matiz’in yeni şarkısı ‘Karakol’ yayınlanmış. Matiz, yeni şarkısını sosyal medya hesabından “Göğsümden söküldü “Karakol”. Benden çıktı, artık sizindir.. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimle..” diyerek duyurmuştu

Ancak Klipte LGBT vurgusunun olması ise sosyal medyayı ikiye böldü. Mabel Matiz''i kimileri övgü yağdırırken, bazı sosyal medya kullanıcıları da eşcinsel vurgusundan rahatsızlığını dile getirdi.

 

 “RTÜK MÜZİK KANALLARINI ARADI”

Bu gelişmeler üzerine  RTÜK Üyesi İlhan Taşcı da şarkının klibiyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Taşcı, şu ifadeleri kullandı:

 “RTÜK, Mabel Matiz’in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak ‘yayınlamamalarını’ yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi. Çıkıp yekten “yasakladık” diyemiyorlar ki duruma göre geri dönüş yapabilsinler. Kendi gibi olmayan her şeye, düşünceye karşılar…”

İlgili Haberler