S7'lere nougat güncellemesi geliyor

S7'lere nougat güncellemesi geliyor
Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Galaxy S7 telefonları için en yeni Android güncellemesinin Türkiye'deki kullanıcılara ne zaman sunulacağını açıkladı.

Samsung, yurt dışında Galaxy S7 Nougat güncellemesini dağıtmaya başlatmıştı. Ancak Türkiye’deki Galaxy S7 veya S7 edge sahipleri henüz Android 7.0 güncellemesiyle tanışma imkanı bulamamışlardı.

Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’e bile Twitter üzerinden oldukça fazla soru gelmiş olmalı ki, Samsung yöneticisi daha fazla dayanamayarak konuyla ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden Galaxy S7 güncelleme durumuyla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yeğen’in belirttiğine göre, Galaxy S7 Nougat güncellemesi bu hafta sonu itibarıyla mevcut S7 ve S7 edge sahiplerine ulaşmaya başlıyor. S6 ve S6 edge+ sahipleri şubat ayının üçüncü hafta sonunda, S6 edge sahipleri ise onlardan birkaç gün sonra Nougat güncellemesini alacak. Note 5 sahipleri de yaklaşık 10 gün sonra Android 7.0 sürümüyle tanışacak.

Teknoblog'un haberine göre Yeğen, A 2016 ve Galaxy J serisi sahipleri için de güncelleme tarihlerini paylaştı. Buna göre onların birkaç ay daha beklemeleri gerekecek. Yeğen, sıkıntı yaşanmaması amacıyla verdiği tarihlerde erteleme olabileceğini de hatırlattı.

İlgili Haberler