BBP Kadın Kolları İl Başkanı, Erdoğan'ı eleştirince ters kelepçeyle gözaltına alındı

BBP Kadın Kolları İl Başkanı, Erdoğan'ı eleştirince ters kelepçeyle gözaltına alındı
Katıldığı bir yerel televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren BBP Ordu Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Yümlü, iş yerinde zor kullanılarak ters kelepçe ile göz altına alındı.

Erdoğan'ı eleştirince ters kelepçeyle gözaltına alındı

Ordu''da, Moda Tv’de yayınlanan ''Ahmet’le Memleket Meselesi'' isimli programa konuk olan Büyük Birlik Partisi Ordu Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü, AKP iktidarına yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu

Söz konsusu açıklamaların ardından, Fatma Yümlü''nün Ordu’daki işyerine gelen polisler, maske kullanmadığını ve temaslı olduklarını iddia ederek gözaltı işlemi yapmak istedi.

Fatma Yümlü, uygulamanın yasaya aykırı olduğunu söyleyince polisler zor kullandı. Fatma Yümlü ters kelepçe takılarak karakola götürüldü.

Burada bir süre bekletilen Yümlü, daha sonra ifadesi alınmadan serbest bırakıldı.

Fatma Yümlü olayı şöyle anlattı:

“İş yerinde müşteriler varken polisler gelerek benden kaba ve saygısız üslupla kimlik istediler. Kimliğini neden istediklerini sorduğumda yine aynı tonla ''Temaslısın sen, dediğimizi yap'' şeklinde konuştular. Esnaf olduğumu ve benimle bu şekilde konuşmamaları gerektiğini söylemem üzerine bir polis memuru diğer polislere kelepçe takın dedi. Cebir kullandılar ve ters kelepçe takarak göz altına aldılar.”

Fatma Yümlü, polisler hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Öte yandan olay, iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı

İlgili Haberler