Sağlık çalışanı aracı ile denize uçtu

Sağlık çalışanı aracı ile denize uçtu
İstanbul Beykoz'da dün gece saatlerinde bir araç denize uçtu. Araçtan kurtarılan kanının sağlık çalışanı olduğu belirtildi. Kadının salgın nedeniyle aşırı yorgun ve uykusuz olduğu iddia edilirken, intihar girişiminde bulunduğu da iddialar arasında yer aldı.

İstanbul Beykoz'da dün gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Sağlık çalışanı olduğu öğrenilen bir kadın aracı ile denize uçtu. O anları görüntüleyen bir vatandaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya "Evde sıkılınca sahile inip arabada oturayım dedim. Bir kaç dakika sonra 1 metre önümden bir araba hızla denize uçtu. Şansa araba akıntıyla kendiliğinden kıyaya yanaştı ve adamın biri tam zamanında suya atlayıp araçtaki kadını çekip çıkardı. Sudan çıkmalarıyla da arabanın batması bir oldu ve araba akıntıyla sürüklenip gitti. Sonradan öğrendik ki adam eski dalgıçmış ve kazayı yapan kadın da sağlık çalışanıymış. Çok şükür kadının sağlığı iyi ama kazananın şokuyla olsa gerek psikolojisi pek iyi görünmüyordu. Büyük tesadüflerle ölümden döndü. Aslında hepimizin verilmiş sadakası varmış, çarpıp beni veya bir başkasını da sürükleyebilirdi." notunu düştü.

İNTİHAR MI, YORGUNLUK MU?

Kazanın ardından sağlık çalışanı olduğu öğrenilen kadının aşırı yorgun ve uykusuz olduğu için bu kazayı yaşadığı iddia edildi. Sosyal medyada gündeme gelen başka bir tartışmada kadının intihar girişiminde bulunduğu yönündeydi.

Korona virüs salgını nedeniyle birçok sağlık çalışanımız zor günler yaşarken, böyle bir iddianın ortaya atılması korkuttu.

Öyle ki bizler için kendini hiçe sayan ve virüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarımız için tüm vatandaşların elinden gelen gayreti göstermesi ve onları rahatlatmak için elinden geleni yapması gerekiyor.

İlgili Haberler