Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı

Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaştı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sağlık durumunun bozulduğu yönündeki iddiaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol oynadığı anlara ilişkin kısa bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basketbol oynadığı anlara ilişkin kısa bir video paylaştı.

Altun’un paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol oynadığı bir anın görüntüsü yer aldı. Fahrettin Altun, “Evet, devamı yarın @RTErdogan’da” ifadesini kullanarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi Twitter hesabını işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta danışmanları ve bazı bakanlarla basketbol oynamış, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın buna ilişkin paylaşımlarda bulunmuştu.

ABD’li Türkiye uzmanı Steven A. Cook, Foreign Policy dergisinde yer alan makalesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ciddi sağlık sorunlarının olduğunu öne sürerek “Sağlığı hakkında söylentiler de var: artan unutkanlık, nefes alma sorunları, kafa karışıklığı, kusma.. ile uğraştığını iddia ediliyor” ifadesine yer vermişti.

Erdoğan’ın bazı katıldığı programlardaki yürüyüşü ve duruşu da sağlık durumunu bozulduğu yönündeki söylentileri gündeme getirmişti.

İlgili Haberler