Şahan Gökbakar 5 yaşında şehit olan Hüseyin Utku için yazdı

Şahan Gökbakar 5 yaşında şehit olan Hüseyin Utku için yazdı
Şahan Gökbakar, dün gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden minik Hüseyin Utku için duygu yüklü satırlar yazdı.

Komedyen Şahan Gökbakar özellikle son dönemlerde sosyal medya hesabını sadece gündem konuları için kullanıyor. Ağırlıklı olarak gündeme damga vuran konular hakkında yorumlar yapan Gökbakar, kimi zaman da ailesiyle ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Başarılı komedyen Şahan Gökbakar’ın son paylaşımı ise dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili oldu. Diyarbakır’ın Çınar İlçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’ne PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, saldırıda 5 polis şehit olurken iki de sivil hayatını kaybetmişti.

Olayda yaşamını yitiren sivillerden birinin babasının yanına Denetleme istasyonuna gelen polis çocuğu olduğu belirtildi. Adı Hüseyin Utku olan beş yaşındaki minik hakkında Şahan Gökbakar dikkat çekici bir yazı paylaştı.

İşte o satırlar: “Minik kardeşim benim, yaşayacak ne güzel günler vardı. Ahhh!! Minik Hüseyin Utku… Dünya üzerindeki hiçbir toprak parçası, hiçbir ideoloji, hiçbir siyaset, hiçbir amaç, hiçbir politika, hiçbir dava senin hayatından değerli değildi ama kalpleri siyahlar, vicdanları çürükler dinler mi hiç? Aldılar canlarınızı polis baban ile el ele yürürken. Aaahhhhhhhh!! Minik Adam, aaahhhhh!!! Evrendeki tüm lanetler, tüm belalar senin canına kıyan teröristlerin üzerine olsun. Daha koşup oynayacaktın, okuma yazma öğrenecektin okula gidip, resimler çizecektin, şarkılar söyleyecektin…Koruyamadık seni minik adam… O masum gülüşünle cennet bahçelerinde koşup oyna şimdi… Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin.”