Salah’tan Ramos’a yanıt

Salah’tan Ramos’a yanıt
Liverpool ve Mısır Milli Takımının golcü oyuncusu Muhammed Salah kariyerindeki en kötü anın Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanarak oyundan çıkmak olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, Ramos’un pozisyon ile ilgili yorumlarına esprili yanıt verdi.

Liverpool ve Mısır Milli Takımının yıldızı Muhammed Salah Dünya Kupası öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanarak oyundan çıktığı zamanı kariyerinin en kötü anı olarak niteleyen Salah, Sergio Ramos’un pozisyonla ilgili yorumları hakkında konuştu.

Real Madrid kaptanı Ramos’un “Salah iğne ile oyuna devam edebilirdi” sözlerini yorumlayan golcü oyuncu “Acaba Dünya Kupası’na hazır olup olmayacağımı da söyleyebilir mi?” dedi.

Ramos ile yaşadığı ikili mücadele sonrası hissettiklerini anlatan Salah “Yere düştüğümde fiziksel acı ve endişeyle karışık birçok şey hissettim. Ayrıca Şampiyonlar Ligi finalinde oyuna devam edememenin hüznü ve siniri de vardı. Daha sonra ise Dünya Kupası’nda oynayamama ihtimalinin endişesini hissettim” şeklinde konuştu.

Sakatlığının her geçen gün iyileştiğinin altını çizen yıldız oyuncu, Dünya Kupası’nda Uruguay karşısında oynanacak ilk maça yetişmeye çalışacağını söyledi.

Mısır’ın Dünya Kupası’na 28 yıl aradan sonra katılmasına değinen yıldız oyuncu, “Bu normal bir şey değil. Afrika Kupası’nı 7 defa kazandık ancak Dünya Kupası’na katılamadık. Herkes ‘Artık bunu yapmalıyız. Uzun zamandır yapamadığımız bir şeydi” diyor.” şeklinde konuştu.

Dünya Kupası’ndaki amaçlarının gruplardan çıkmak olduğunu belirten Muhammed Salah, en önemli avantajlarının takım oyunu olduğunun altını çizdi. Mısırlı yıldız Dünya Kupası’ndaki en büyük amacının ise takıma kazanması için yardım etmek olduğunu da sözlerine ekledi.