Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?
Kulüpler düzeyinde dünyanın en önemli iki organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını hangi kanal yayınlayacak? Bu konudaki belirsizlik sürüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları yeni sezonda hangi kanaldan izleyicilerle buluşacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni 2018-19 sezonundan itibaren yayınlayacak kanal, ihale sonuçlanmış olmasına rağmen, ilk maçlara saatler kala hâlâ açıklanmış değil.

TARAFTAR TEPKİLİ

Galatasaray'ın salı günü yapacağı Şampiyonlar Ligi ilk maçına saatler kala, yayıncı kuruluşun hala belli olmaması taraftarların tepkisini çekiyor.

Uzun yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir giriş yapma planları yapan Galatasaray'ın maçlarının yayınlamama ihtimali sosyal medya ve çeşitli platformlarda tartışılmaya devam ediyor.

Süper Lig yayın haklarını alan Being Sports'tan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, UEFA'nın maçı yayınlayacak kanallar listesinde Türkiye'den herhangi bir yayıncı kuruluş bulunmuyor.

Gelişmeler karşısında tepkilerini dile getiren taraftarlar maçı nasıl izleyecekleri konusunda gelecek açıklamayı merakla bekliyorlar.