Akçakale'de patlama! Yaralılar var

Akçakale'de patlama! Yaralılar var
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 6 katlı bir apartmanın zemin katındaki bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Patlamanın nedeni ise kalorifer kazanı olarak tanımlandı.

Şanlıurfa''nın Akçakale ilçesinde Süleyman Şah Mahallesi''ndeki bir apartmanın zemin katındaki iş yerinde kalorifer kazanı patladı.

İhbar üzerine bölgeye polis itfaiye, AFAD, sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlamada binanın zemin katındaki iş yerleri ile bazı daireler kullanılamaz hale geldi.

İlk belirlemelere göre yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Valilikten açıklama geldi

Şanlıurfa Valiliği, Akçakale ilçesinde bir iş yerindeki patlamanın kalorifer kazanından kaynaklandığını ve 6 kişinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.

Şanlıurfa''nın Akçakale ilçesinde bir apartmanın altında bulunan hazır yemek yapılan iş yerinde yaşanan patlamanın kalorifer kazanından kaynaklandığı açıklandı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, patlamada 6 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtilerek, “04.12.2022 tarihinde saat 08.40 civarında Akçakale ilçesi Süleymanşah Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Akkuş Apartmanı''nda ilk belirlemelere göre kalorifer kazanından kaynaklanan bir patlama meydana gelmiştir. Olay bölgesine itfaiye, emniyet, sağlık ve AFAD arama kurtarma ekipleri yönlendirilmiştir. Olayda 6 vatandaşımız hafif yaralı olarak sağlık ekipleri gözetimine alınmıştır. Olayda can kaybı yoktur, yalnızca maddi hasar oluşmuştur” ifadelerine yer verildi.

(Kaynak: AA)

İlgili Haberler