İsmail Kartal'dan samimi itiraf

İsmail Kartal'dan samimi itiraf
Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İsmail Kartal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

60 yaşındaki teknik adam, Mesut Özil ve İrfan Can''ın performansı, transfer konusu ve Attila Szalai''nin transferine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“HER ŞEYİN FARKINDAYIM”

''''Fenerbahçe''de bana 2. kez bu görevi layık gören başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.'''' sözleriyle konuşmasına başlayan İsmail Kartal, ''''Takımla ilgili oyuncu kardeşlerimle Samandıra''da çalışıyoruz.

Oyuncular mental olarak enerjilerinin biraz düşük olduğunu gözlemledim. Bunun farkında ve bilincindeyim.

Şuan yapmak istediğim takımı mental olarak yükseltmek. Pozitif futbol oynamamız gerektiğini bilen bir teknik direktörüm.

En büyük sorunum şu an zaman. Zamanla yarışıyorum. Buna rağmen Samandıra''da geçirdiğim 7 günlük süre içerisinde oyuncularla yaptığım toplantılarda pozitif enerji aldı. Bu da beni mutlu etti.'''' ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİ

''''Taraftarlarımız her zaman haklıdır. Taraftarlarımız varsa biz varız. Bu camia taraftarıyla ayakta olduğunu 3 Temmuz sürecine herkese gösterdi. Tamam, eyvallah 17 puan gerideyiz ama matematiksel olarak hala şansımız var. Konferans Ligi''nde Slavia Prag ile oynayacağız. Rakibi çok iyi biliyorum. Çok disiplinli bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızdan benden çok oyuncularımıza destek olmalarını istiyorum.''''

MESUT ÖZİL KONUSU

İsmail Kartal, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci ile ilgili ise ''''Mesut Özil ile görüştüm. Samimi iyi bir görüşme oldu. Kendisi de mutlu oldu.

Bence bundan sonra daha iyi olacak. Bu ülkede kaç tane İrfan Can Kahveci var? Onun gibi oyunculara destek olmamız lazım.'''' açıklamasını yaptı.

ÇARPICI TRANSFER AÇIKLAMASI

''''Benim oyun felsefem pozitif futbol üzerinedir, dörtlü tandem oynayacağız. 4-1-4-1, 4-2-3-1 hepsi aynı yere çıkıyor... Taraftarımızı mutlu edecek pozitif futbol neyse onun gereğini yapacağız. Transfer konusunda başkanla görüşüyoruz.

Önümüzdeki 2 maçı oynadıktan sonra planlamayı yapacağız.

Şu an sezon sonun değil, bugün takım nasıl iyi duruma getirebileceğime odaklandım.''''

“SÖZ KONUSU DEĞİL”

''Kartal, ''''Berke''nin durumu iyiye gidiyor, yarın oynayacak gibi. Altay Bayındır ise 10 gün içinde takımla çalışmalara başlayacak.'''' dedi.

60 yaşındaki teknik adam, Szalai''nin ayrılması gibi bir durum söz konusu olmadığını söyledi.

 

İlgili Haberler