Saygı Öztürk: "İYİ Parti Genel Merkez binasında danışmanlar bile..."

Saygı Öztürk: "İYİ Parti Genel Merkez binasında danışmanlar bile..."
Gazeteci- Yazar Saygı Öztürk, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki gözlemlerini bugünkü köşesine taşıdı.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kadın muhtarlarla toplantıda olduğu sırada genel merkez binasına yaptığı ziyareti bugünkü köşesinde anlattı.

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, muhtarlarla kahvaltıda olduğu saatte genel merkeze gittim. Özel güvenlik görevlileri gelenleri nazik bir biçimde karşılıyor, onları ziyaret edecekleri kişilere yönlendiriyor" diyen Öztürk, "Başlangıçta genel merkez binası için 'Bu kadar büyük binaya ne gerek vardı' diyenler olmuştu ama öyle değil. Oda yetersizliğinden sekreterler, danışmanlar koridorlarda konuklarını karşılıyor" ifadelerini kullandı.

İşte Öztürk'ün "Akşener FETÖ’cüyse…" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

"Genel başkan yardımcılarının odasında 7 koltuk var. Gittiğimde parti yöneticilerinin odalarındaki koltuklar doluydu. Ayakta duran, koridorları dolduranlar da az değildi. Bir gün önceki kalabalığı anlatan parti görevlisi, “Çay götürmek için önce yol açıyorduk. İnsanlar omuz omuzaydı” diyor. Partiye gelen-gidenin çok olmasından parti yöneticileri de çok memnun. Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, “Bölücüler, FETÖ'cüler ve hırsızlar dışında herkese kapıyı açtık. Gelenlerin bir kısmı, ‘Uzun yıllardır oy verecek partimiz yoktu. Şimdi, kendi partimiz oldu' diyorlar. 1 Nisan kongremiz, büyük bir ümit yarattı” diyor. Türk Kamu Sen'in genel başkanlığından ayrılan İsmail Koncuk da İYİ Parti'nin genel başkan yardımcılarından. Sendikaları, Türkiye çapında örgütlü ve önemli bir güçtü. Koncuk ve Fahrettin Yokuş gibi sendikacılar, İYİ Parti'ye güç kattı. "