Schalke'den Galatasaray'a gönderme!

Schalke'den Galatasaray'a gönderme!
Galatasaray, Porto'ya yenilerek Şampiyonlar Ligine veda etti. Maç sonrası aynı grupta olan Schalke, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray'a gönderme yaptı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya 3-2 yenildi. Sarı-kırmızılılar, D Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda mücadele eden tek Türk temsilcisi  Galatasaray, sahasında Porto'ya 3-2 yenildi.

D Grubu'nun diğer karşılaşmasında Schalke 04, ağırladığı Lokomotiv Moskova'yı Schöpf'ün 90+1'inci dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etti.

Böylece Porto'nun lider, Schalke 04'ün ise 2'nci olarak son 16 turuna yükselmeyi daha önce garantilediği D Grubu'nu 3. sırada bitiren takım Galatasaray oldu. Galatasaray yoluna, UEFA  Avrupa Ligi son 32 turunda devam edecek.

Maçların ardından Schalke Kulübü Twitter hesabından  Galatasaray'a bir mesaj gönderdi. Alman ekip, Lokomotiv  Moskova'yı 1-0 yenmelerinden ötürü Galatasaray'ı etiketleyerek "Rica ederiz." paylaşımını yaptı.

shalke.jpg

İlgili Haberler