Atilla Peker Kutlu Adalı cinayeti hakkında ifade vermeye gidiyor

Atilla Peker Kutlu Adalı cinayeti hakkında ifade vermeye gidiyor
Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kardeşi Atilla Peker’in Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili olarak gönüllü olarak ifade vermeye gittiğini belirtti

Sedat Peker kardeşi Atilla Peker''in serbest bırakılmasının ardından gönüllü olarak emniyete Kutlu Adalı cinayeti hakkında ifade vermeye gittiğini belirtti. Peker, kardeşinin suç itirafı yapacağını söyledi. 

SUÇ İTİRAFI YAPACAK 
Sedat Peker, ruhsatsız silah bulundurmak suçuyla gözaltına alınan kardeşinin serbest bırakılmasının ardından dikkat çeken bir tweet daha attı. Peker, kardeşi Atilla Peker’in Kutlu Adalı cinayetine ilişkin gönüllü olarak emniyete ifade vermeye gittiğini söylerken paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:
“Kardeşim Atilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatmak istedikleri kayda geçirilmemiştir. Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili kardeşim Atilla Peker birazdan müracaat savcısına gidecek. Bakalım orada ifadesini alacaklar mı? (suç itirafı yapacak).”

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI
Muğla’nın Fethiye ilçesinde ruhsatsız silah bulundurmak suçundan geçtiğimiz gün gözaltına alınan Sedat Peker''in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, çıkarıldıkları mahkemece yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler