Sedat Peker'in tıklanma rekorları kıran videosu yeniden gündem oldu

Sedat Peker'in tıklanma rekorları kıran videosu yeniden gündem oldu
Sedat Peker'in 14 yaşındaki çocuğa tecavüzde bulunan pilavcıya yaptıkları yeniden gündem oldu. Çok konuşulan video, sosyal medyada tekrar tekrar etkileşim aldı.

Sedat Peker''in 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzde bulunan pilavcıya uyguladığı işkence görüntüleri büyük yankı uyandırmıştı. Döneme damga vuran ''pilavcı'' videosu, bu kez yeniden gündem oldu.

Görüntüler, bir Twitter kullanıcısının paylaşımıyla konuşuldu. Kullanıcı, paylaştığı videoya, ''''Onurlu, namuslu, şerefli yaşamak lazım... Sedat Peker insan müsveddelerinden birini terbiye ederken'''' notunu düştü.

2001 yılında 14 yaşındaki kız çocuğunun maruz kaldığı cinsel istismarın üzerine çocuk ve ailesine ulaşarak, ''''Size bunu yaşatanlar çok büyük acılar yaşayacak'''' dediği ifade edilen Peker, istismarcı şahsa işkence uyguladığı görüntüleri yayınlatmıştı. Kendi usulünce ceza verdiğini belirten Peker, ''''Önce kolunu kırdım, sonra ayağını kırdım, bunlar yetmeyince kaburgalarını kırdım, bu da yetmeyince kafasını kırdım'''' sözlerini kullanmıştı.

Olayın ardından mahkeme sürecine gidilirken, Peker görülen ilk duruşmada tahliye edilmişti.

İlgili Haberler