Şehit Tümgeneral Aydın'ın korumasından yürek burkan mesaj!

Şehit Tümgeneral Aydın'ın korumasından yürek burkan mesaj!
Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın yakın koruma Astsubayı Cavit Cihan Özlü, o gün helikoptere binmek için tam teçhizatlı hazırlandı. Aydın "Dün akşam nöbetçiydin, yoruldun dinlen oğlum" diyerek korumasını çağırmadı.

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın 'Dün akşam nöbetçiydin, yoruldun dinlen oğlum' diyerek korumasının hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

Aydın'ın koruma Astsubayı Cavit Cihan Özlü sosyal medyada yürek burkan detayı anlattı. Komutanının kendisine hep 'oğlu' dediğini kaydeden Özlü, "Oğlum derdin bana, yürekten oğlum derdin komutanım! Koruma astsubayın yaptın, bana en büyük gururu bağışladın. 'Bundan sonra beraberiz oğlum, ben nereye sen oraya' derdin" ifadelerini kullandı.

BEN DE GELECEKTİM BABAM

Özlü, komutanı Aydın'ın kaza öncesi kendisini helikoptere almadığını söyleyerek, "Ne oldu da son gün 'Dün akşam nöbetçiydin, yoruldun, dinlen oğlum" dedin. Elini öptüm, yolcu ettim seni. Ben de gelecektim babam! Kıyamadın bana, biliyorum kıyamadın" dedi. Özlü'nün duygu yüklü mesajı yürekleri dağladı.

aydogan-yildiz.jpg

İlgili Haberler