Selahattin Demirtaş’ın abisi de vuruldu...

Selahattin Demirtaş’ın abisi de vuruldu...
Havada yakıt ikmali yapan savaş uçakları PKK’ya aralıksız bomba yağdırdı. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın terörist abisi Nurettin de hastanelik oldu...

40 savaş uçağımız katıldı

Yurt içi ve sınır dışında yürütülen son operasyona şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın adı verildi. Dün gece Saat 22.00 sularında başlayan harekatın Kuzey Irak safhasına 40 savaş uçağımız katıldı. Yurt içinde PKK hedeflerine ise 30 savaş uçağı ile harekat düzenlendi. Savaş uçaklarımız hedeflere toplam 300 bomba yağdırdı. Bunun 140’ı Kandil ve civarını vurdu.

500 PKK’lı terörist saf dışı

Gece savaş uçaklarımız tanker uçaktan yakıt ikmali yaparak bombalamaları aralıksız sürdürdü. Ankara’ya bölge istihbarat kaynaklarından ulaşan en çarpıcı bilgi ise HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın abisi Nurettin Demirtaş’ın da operasyonlar sırasında vurulduğu ve yaralılar arasında olduğu. Kandil’de en az 500 terörist saf dışı kaldı.

Yaralıları tedavi ettiriyor!

Terör örgütü hafif yaralılarını kendi imkanları ile tedavi ediyor. Ağır yaralılar ise Barzani’nin hastanelerine kaldırıldı. Ankara, Barzani’yi uyardı, “Yaptıklarım insani yardım” cevabının aldı. İletişim bağlantısı çöken teröristler operasyonlarından haberdar olmak için çanak antenler kurdu. 

 

Ahmet Takan yazdı..