Selami Şahin'in kızının Zambiyalı asistanı. Nişantaşı'nda gazetecilere açıkladı

Selami Şahin'in kızının Zambiyalı asistanı. Nişantaşı'nda gazetecilere açıkladı
Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı siyahi bir erkek arkadaşı ile görüntülendi. Zambiyalı Oliver Tembo ile ilişkisiyle uzun süre konuşulan Şahin “Kendisi asistanım olur, sevgilim değil!” dedi. 

Geçtiğimiz senelerde Zambiyalı Oliver Tembo ile aşk yaşayan ve magazin gündemini oldukça meşgul eden İrem Şahin, bu sefer başka bir siyahi arkadaşı ile objektiflere yansıdı. 

Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. Hürriyet''ten Deniz Boy''un haberine göre  Oliver Tembo ile ilişkisiyle uzun süre konuşulan Şahin’in yanında bu kez başka bir arkadaşı vardı.

İkili, bir mağazanın erkek reyonundaki ürünleri 1 saat inceledi. AVM’den ellerinde poşetlerle ayrılan Meryem İrem Şahin ve arkadaşı, muhabirleri görünce birbirinin yanından uzaklaştı. Şahin, sorulara “Kendisi benim asistanım olur, sevgilim değil. Benim başka bir sevgilim var” yanıtını verdi.

Meryem İrem Şahin, “Erkek reyonundan alışveriş yaptınız, biz de sevgiliniz için alışverişe çıktığınızı düşündük” diyen muhabirlere “Hayır, erkek reyonunda alışveriş yapmadık, kadın reyonundaydık” diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler