Erdoğan: "Pahalıysa köprüden geçme kardeşim"

Erdoğan: "Pahalıysa köprüden geçme kardeşim"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’ye köprü ücretleri üzerinden yanıt vererek, “Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kartal’da düzenlenen mitingde konuştu. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin köprü geçişlerindeki yüksek ücretler ile ilgili açıklamasına yanıt veren Erdoğan, ”Ya kardeşim öyle veya böyle. Sen işine gelen köprüden geç. O pahalı olandan geçme. Onu biz özel sektöre yaptırdık. Bu kaynakların çeşitlendirilmesidir. Parası olan özel sektörün, diğerleri diğerlerinden geçer. Bay Muharrem sen onlardan geç.” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Kartal’a neler yaptığımızı en iyi siz biliyorsunuz, İstanbul’a ne yapıldığını en iyi siz biliyorsunuz. İnanıyorum ki Kartal 24 Haziran’da bizi yalnız bırakmayacak. Biz İstanbul’a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz zaman bu Kartal’ın hali neydi? Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldi. Hatırlayın o Kartal’ın halini. Buraları bir ilçe haline getiren biziz, işte bizden sonra bu CHP zihniyeti burada, nasıl memnun musunuz? Var mı hizmet? Kartal’daki bütün bu sahil düzenlemesini biz yaptık, biz. Benim Kartallı kardeşim şu sahillerde rahat gezsin diye biz yaptık. Kartal’a son 16 yılda 3 katrilyon yardım yaptık. Bu dediğim belediye hariç, biz belediyedeyken yaptıklarımızı saymıyorum.

İnşallah bu pazar farklı olacak. Dün A Haber-ATV ortak yayınını izlemişsinizdir. Orada bir çok şeyi anlattık. Bu Bay Muharrem’in size bir faydası olabilir mi? Bakıyorsunuz devletin memuru ile nasıl küfürlü konuşmalar. Bunlara Osmanlı tokadı atmaya hazır mıyız? Benim vatandaşım inanıyorum ki gereken dersi verecek.

Bizim bu dönem 2 önemli projemiz var. Millet Bahçeleri ve Millet Kıraathaneleri. Kartal’a güzel millet bahçesi ve millet kıraathanesi yapacağız. Biz yapım ekibiyiz, onlar yıkım ekibi.”