Verdiği cevaplarla diğer emeklileri şok etti. Seni Cumhurbaşkanı yapmalı amcacım

Verdiği cevaplarla diğer emeklileri şok etti. Seni Cumhurbaşkanı yapmalı amcacım
Ekonomik kriz ile ilgili yapılan bir sokak röportajında verdiği cevaplarla sosyal medyada gündem olan emekli vatandaş gündem oldu.

Ekonomik krizin etkisiyle alım gücü düşen vatandaş nasıl geçineceğini kara kara düşünürken sosyal medya ve sokak röportajlarında ülke gündemine yönelik büyük tartışmalar yaşanıyor.

Yapılan bir sokak röportajında emekli vatandaşın söyledikleri gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoya ‘Seni Cumhurbaşkanı yapmalı amcacım’ yorumu yapıldı.

İşte o sokak röportajı;

Dünyamızda bu kadar berbat durumlar varken, ne zaman kurtulacak ne zaman düzelecek derseniz. Afrikalı anne “Oğlum o tabağındaki yemek bitecek” demediği sürece bu düzen değişmeyecek. Erkekler tuvaletine ‘seni seviyorum Sibel’ diye yazan bir karakter, Sibel’in erkekler tuvaletine girmeyeceğini algılamıyorsa, bu ülkedeki olup biteni algılayabilir mi?

İsviçreli bilim adamları iktidara oy veripte muhalefetten hesap soran canlı türünü arıyor o da bizim ülkemizde mevcut çok garip. Yav arkadaş verdiğin parti belli, aldığın oy oranı belli. Tenkit edilmesi gereken birisi varsa o da o. Bu ülke niye Norveç olamıyor demiyoruz da Allah’a çok şükür Somali’den iyiyiz diyoruz. Ben hayatımda hiç bu kadar küçüldüğümüzü zannetmiyorum. Kimler geldi kimler geçti.

Din elden gidiyor fetvasıyla bir sürü şeyler söyleniyor. Evliyalar embiyalar gitti ya din elden gitti mi. Kimliklerimize dini İslam’dır ibaresini yazan bu adam gitti din elden gitti mi ama şimdi kokuları din elden gidiyor, istismar budur. Bunun altından beslenmedir.

İlgili Haberler