Şenol Güneş'in ağabeyi: Bu sezon ayrılır!

Şenol Güneş'in ağabeyi: Bu sezon ayrılır!
Eski futbolcu "Rak Rak Zeki lakaplı" Zekeriya Güneş Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ağabeyi. Trabzon'da yapın yapan Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Zekeriye Güneş, Şenol Güneş'in geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ağabeyi Zekeriya Güneş Trabzon'da yayın yapan KaradenizGazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağabey Güneş, Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını düşündüğünü söyledi.

BEŞİKTAŞ'TA NE KADAR KALIR?

Bana göre bu sezon sonuna kalır. Seyirci çok tutuyor. Bu sezon sonu ayrılır diye düşünüyorum. Sonra da daha takım çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takımda aşırı istek olursa gider yapar.Trabzonspor'a döneceğini sanmıyorum. Benim şahsi görüşüm de dönmemesi yönünde. 

TRABZONSPOR'DA BAŞKANLIK YAPAR MI?

Bence yapmaz. Bakanlık, belediye başkanlığı yapmaz. Şenol hocada şu huy var; Şuraya 20 kişi alınacak. Ben 21. kişiyim. Beni almaz. Hakedeni alır oraya. Herkes Şenol hocayla çalışmaz. İşi verir, işin yapılmasını ister. Yapıldığında hakkını verir. Şenol hoca sabah 8'de idmana gider, akşam 8'de çıkar. Diğer hocalar gibi antrenmanı yardımcılarına yaptırmaz, kendisi yapar. Mesela eşi, çocuğu tesislere gitsin, der hemen hayrola niye geldin? İşini her şeyden ayrı tutar. Onun başarısız olması mucizedir.

VELİAHTI KİM?

Sağlığı el verdikçe bu işi yapar. Kulüp takımı çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takım olur olmaz bilemem. Valla bana göre Şenol Güneş'in veliahtı olarak kimseyi görmüyorum. Kimse onun gibi çalışamaz. Kimse onun gibi yaşayamaz. Asla torpili yoktur. Ona takıma "kardeşini alacağız" deseler, "Ben karışmam" der.