Şenol Güneş'ten futbolcusuna fırça

Şenol Güneş'ten futbolcusuna fırça
Beşiktaş, Slovakya kampının 2'nci günüdeki ilk çalışmasını sabah saatlerinde yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Şenol Güneş tempoyu her geçen gün artırırken özellikle taktik çalışmalar kıran kırana geçiyor. 

26 Temmuz'daki UEFA Avrupa Ligi elemesine kadar takımı hazır hale getirmek isteyen Güneş, taktik çalışmalarda yeni hücum organizasyonu üzerinde duruyor. 

Çift santroforlu sistem deneyen Güneş, Larin ve Love'u birlikte oynatırken geçmiş yıllarda olduğu gibi sık sık oyunu durdurarak uyarılar yaptı.

KAMPTA ÖZEL DİYETİSYEN

Teknik direktör Şenol Güneş, Slovakya kampına özel diyetisyen getirdi. 1 yıldır kulüpte görev yapan diyetisyen Müge Özyurt takımla birlikte Samorin'e gelirken futbolculara genel diyet programı uyguluyor. 

Müge Özyurt ayrıca her futbolcunun yağ ve kilo oranlarına göre özel programlar da hazırlıyor ve gün gün futbolcuların durumunu kontrol altında tutuyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in Müge Özyurt'un bir yıldır süre gelen çalışmalarından çok memnun olduğu ve bu yüzden kampa getirdiği öğrenildi. Beşiktaş Samorin kampına akşam yapacağı antrenman ile devam edecek.

İLK FIRÇA ARAS'A

Çift kale maç sırasında Şenol Güneş, bir pozisyonda maçı durdu. İdmanda sürekli çalım deneyen Aras Özbiliz, Güneş tarafından uyarıldı. Tecrübeli teknik adam Aras’a “Ne yapıyorsun sen. Buraya gezmeye mi geldin!” dedi.

Futbolcusunu sert bir şekilde uyaran Güneş, daha sonra idmanı kaldığı yerden devam ettirdi.