Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar

Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesinde konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Ricardo Quaresma, Bayern Münihile 5-0'ın rövanşında oynanacak maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç öncesi görüşlerini aktaran tecrübeli antrenör, "Yarınki maçta bizim Türkiye için de başarılı olmamızı diliyorum. İlk maçtan bağımsız olacak. Aldığımız kötü skor ikinci maçta heyecanımızı en alt seviyeye düşürdü. Amacımız bu eleme maçında turu geçebilmekti. En kötü ihtimalle iki heyecanı yüksek maç yapmaktı. Ama farklı skor hedefi geriye düşürdü. Yarın en güzel futbolumuzu oynayıp sonuç almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"EN İYİ KADROYU ÇIKARACAĞIZ"

Takımdaki eksikler için konuşan Güneş, "Yarın Pepe, Vida, Tosic kadroda olmayacak. Savunmada sıkıntımız var. Tosic'in ön adale grubunda bir sıkıntısı var. Caner ve Adriano'nun da var ama onlara bakacağız. Ama bu üçü kesin olmayacak. Diğer oyuncuları antrenmandan sonra belirleyeceğiz. Umarım güzel maç olur ve kazanırız. Bizim için test maçlarıydı. Ta ki son maçta 10 kişi kalana kadar. Beşiktaş'tan iyi futbol bekleyen taraftarlara da iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Tabii onların ligdeki iddiasının bitmesi de bir avantaj. Biz de elimizdeki kadronun en iyisini çıkaracağız." dedi.

TALISCA'NIN BREZİLYA'YA DAVETİ

Talisca'nın milli takıma çağrılması için de görüşleri sorulan teknik adam, "Biz teknik adamlar bu konularda görüşürüz. Bizden bilgi isterler biz veririz, karar onların. Elimizde olan tüm oyuncuların bulunduğu yerde yukarı çıkmasını istiyoruz. Ama futbol öyle bir hale geldi ki, zaman zaman değişimler oluyor. Talisca da bunu yaşıyor. Ama umarım Talisca bu form grafiğini hem bizde hem milli takımda gösterir ve Dünya Kupası'ndaki yerini alır." diye konuştu.

"KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ"

Bu maça daha iddialı gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Güneş, "Önce üzgünüz, böyle bir maçtan önce iddiamızın eksikliğini söylemek ağır geliyor. Belki 1-0 olsaydı farklı olurdu. Yarın için hiç skora bakmadan kendi oyunumuzu oynayıp kazanmaya çalışacağız. Biz kendi oyunumuzu oynayıp kazanmaya çalışacağız. Kazanmaya çalıştık berabere kaldık, bizim için yine yeterli olur. Kaybetsek de öyle." diyerek görüşlerini aktardı.