Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar

Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup aşamasına iyi başlamak istediklerini belirterek, "İyi başlayıp iyi bitirerek gruptan çıkmak istiyoruz." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Norveç temsilcisi Sarpsborg ile yapacakları karşılaşmada ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini söyledi.

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grup aşamasına iyi başlamak istediklerini belirterek, "İyi başlayıp iyi bitirerek gruptan çıkmak istiyoruz. Rakip 4-4-2'yi iyi oynayan bir takım. Dikkatli ve sabırlı oynayıp üç puanla başlamak istiyoruz. İlginç bir takım, sürprizler yaptılar. Son anda goller attılar. Ciddiyeti elden bırakmadan maçı kazanmak durumundayız." diye konuştu.

Galatasaray'ın geçen sezon İsveç ekibi Östersunds'a elenmesini hatırlatan Güneş, "Beşiktaş büyük camia, iyi oyuncuları var ama futbol sahada oynanıyor. Bu tip takımlar kendi liglerinden çok Avrupa'da ses getirmek istiyor. O yüzden daha farklı oynuyorlar." değerlendirmesinde bulundu. 

"MUSTAFA'YI BU SENE KENDİNİ BIRAKMIŞ GİBİ GÖRDÜM"

Takımın diğer hücum oyuncuları Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Güven Yalçın'ın son durumlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Güneş, "İdmana çıkan oyuncunun takım için sorunu yok. Mustafa ve Vagner'in de gitmesi gündeme geldi. Larin daha az gündeme geldi. Güven'i listeye yazmadık. Vagner'in yeteneklerini biliyoruz, verimi olmadı." şeklinde konuştu.

Mustafa Pektemek'in de kendisini toparlaması gerektiğini anlatan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mustafa'yı bu sene kendini bırakmış gibi gördüm. Gitme niyeti yoktu. Mustafa'nın toparlaması gerekiyor. Görev aldığında en iyisini yapacaktır. Buna hazır olacaksınız. Transfer ayları oyuncunun konuşma aylarıdır. Kadroda kaldıysan oynayacaksın. Kendini bırakmak iyi değil. Sadece işlerini yapacaklar, o zaman şans gelebilir."