Serdar Aziz Galatasaray'da!

Serdar Aziz Galatasaray'da!
Serdar Aziz'in transferi için Bursaspor ile görüşme halinde olan Galatasaray, milli futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile resmi sözleşmeimzaladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Dursun Özbek, "Bir sezonu geride bıraktık, bu hazırlık çerçevesinde de eksiklerimizi belirledik, teknik kadromuzun belirlediği raporlar doğrultusunda yeni transferlere başladık. İlk transferimiz de Serdar Aziz. Kendisini uzun zamandan bu yana takip ediyoruz, Galatasaray'a faydalı olacak." dedi.

"TEKNİK HEYETİN RAPORU DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"

Galatasaray'ın yeni teknik kadrosu hakkında da açıklama yapan Dursun Özbek, "Geçtiğimiz dönemde takımın bir teknik kadrosu vardı. Takımın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendirerek, bu teknik heyetten bir rapor istedikve bu rapor çerçevesinde de transfere başladık. Teknik kadrosu konusunda ise önümüzdeki hafta başında bir açıklama yapacağız ve yeni teknik direktörümüzü acıklayacağız" ifadelerini kullandı.

SERDAR AZİZ'İN AÇIKLAMALARI
 
Fatih Terim ile transfer için konuşmadığını vurgulayan Serdar Aziz, "Fatih Terim ile Galatasaray konusunda görüşmedim. Galatasaray'da oynamak her futbolcunun hayali. Galatasaray olduğu için buraya geldim. Burada olmak müthiş bir duygu, formayı giymek için de sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN HARİKA BİR GÜN" 

Serdar Aziz ise, "Benim için harika bir gün. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Galatasaray'ın bana büyük sorumluluklar getirdiğini biliyorum, bunun bilincindeyim. Bundan sonra inşallah hep beraber büyük başarıların altına imza atacağız. Sayın başkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE DE GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM"

Başka takımlardan da transfer teklifleri aldığını ifade eden Serdar, "Galatasaray'ın uzun zamandır benimle ilgilenmesi büyük bir etken. Birçok takımdan teklif aldım, hangi takımlar olduğu önemli değil. Şu anda benim nerede olduğum önemli. Galatasaray'da olmaktan dolayı gururluyum. Bunun dışında bir şey düşünmüyorum. Daha önce Galatasaray'dan transfer teklifleri aldım ancak o dönemde yaşım daha gençti. Buraya, Bursaspor kaptanı olarak geldim. Şu anda çok tecrübeliyim" dedi.

EURO2016'DA OLMAMAMIN SEBEBİ BURSASPOR KULÜP DOKTORU

Galatasaray'ın yeni transferi Serdar Aziz, EURO2016'da A Milli Takım formasınıgiyememesinin sebebinin Bursaspor'un kulüp doktorları olduğunu açıkladı.

EURO2016'da olmak için son ana kadar mücadele ettiğini vurgulayan Serdar Aziz, "Bursa kulüp doktorlarının yanlış tedavisi sonrası sakatlık sürecim uzadı ve Milli Takım'a gidemedim, EURO2016'da olamadım. Milli Takım ile ilgili çok güzel bir süreç geçirdim, orada olmayı çok isterdim. Bu turnuvayı katılmak çok önemliydi, benim olmamam milli takımdaki bazı planları da değiştirdi" dedi.