Serdar Ortaç için hukuki işlem başlatan Beşiktaş, Balotelli için hala harekete geçmedi

Serdar Ortaç için hukuki işlem başlatan Beşiktaş, Balotelli için hala harekete geçmedi
Beşiktaş, bir organizasyon sırasında kulüp hakkında hakaret içerikli davranışlarda bulunan Serdar Ortaç için harekete geçti. Ünlü şarkıcı hakkında hukuki işlemler başlatılan kulüp, Mario Balotelli için sessiz kaldı.

Beşiktaş Kulübü, iki gün arayla yaşanan iki farklı olaya verdiği farklı reaksiyonlarla taraftarların tepkisini üzerine çekti.

Beşiktaş, 21 Eylül gecesi Vodafone Park''ta Adana Demirspor''u konuk etmiş, Balotelli''nin son saniye golüyle karşılaşma 3-3 tamamlanmıştı. İtalyan yıldız, attığı gol sonrası rakip Beşiktaş''ın kulübesine doğru ilerlemiş ve teknik direktör Sergen Yalçın''a dönere kafasını göstererek bir hareket yapmıştı. Maçın bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı gol sonrasında Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, maçın bitimiyle birlikte yeniden bu noktaya gidince saha kenarı karışmıştı.

Bugün ise Beşiktaş-Adana Demirspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle her iki takım da PFDK''ya sevk edildi. Balotelli''nin ceza almaması ise dikkatlerden kaçmadı. Siyah Beyazlı camia, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Son olarak bugün Şarkıcı Serdar Ortaç''ın sosyal medyaya düşen bir videosu ortalığı birbirine kattı. 22 Eylül gecesi yani Beşiktaş-Adana Demirspor maçından bir gün sonra Adana''da Tren isimli bir mekânda sahne alan Ortaç, bir ara şarkısını keserek bir konuşma yapmıştı.

HAKARET İÇEREN KELİMELER KULLANMIŞTI

Ortaç, "Bazı masalar... Işıkları açın... Telefondan bana gösteriyor... Adana Demirspor.... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz." ifadelerini kullanarak 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçına göndermede bulunmuştu.

BEŞİKTAŞ''TAN AÇIKLAMA GELDİ

Siyah Beyazlı kulüp, ünlü popçu için harekete geçti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan kulüp, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

SORU İŞARETİ YARATTI

Siyah Beyazlı camianın Serdar Ortaç için anında harekete geçmesi gözlerden kaçmazken, Mario Balotelli ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmaması akıllarda soru işareti yarattı. Siyah Beyazlı kulübün bu tavrı taraftarların tepkisine neden oldu.

İlgili Haberler