Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in Aşkında Yuva Yıkan Neden! İşte O Evlilik Sözleşmesi

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in Aşkında Yuva Yıkan Neden! İşte O Evlilik Sözleşmesi
Adı gündemde olan Serenay Sarıkaya ile yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in yıllar öncesinde neden ayrıldıkları gün yüzüne çıkmaya başladı. İtalyan magazin sitelerinden gelen son iddialar ortalığı adeta kasıp kavurdu.

2019 senesinde Serenay Sarıkaya’dan ayrılan ve daha sonrasında Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin hakkında İtalyan siteleri ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Sarıkaya ile aşk yaşadığı dönemlerde güzel oyuncuya evlenme teklifinde bile bulunan Bürsin bir anda her şeyden vazgeçti.

Özellikle İtalya’da çok ciddi bir hayran Kerem Bürsin için ortaya atılan iddia da oyuncunun Serenay Sarıkaya ile neden ayrıldığı da ortaya çıktı.

İddialara göre; Kerem Bürsin yıllar önce Serenay Sarıkaya''ya evlenme teklifinde bulundu ve güzel oyuncu da bunu kabul etti. Ancak Sarıkaya''nın evlenmek için bir şartı vardı. Kerem Bürsin ile evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmak isteyen Sarıkaya''nın bu isteği Bürsin''i çileden çıkartınca çift geri dönüşü olmayacak şekilde bir ayrılık kararı aldı.

Yıllar sonra ortaya atılan bu iddiaya eski aşıkların ne yanıt vereceği ise şimdiden merak edilir oldu.