Sergej Milinkovic-Savic kimdir. Kaç yaşında hangi takımda oynuyor?

Sergej Milinkovic-Savic kimdir. Kaç yaşında hangi takımda oynuyor?
UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta A Milli Futbol Takımı'mız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı. Sırbistan adına maçın öne çıkan isimlerinden biri de Sergej Milinkovic-Savic oldu. Savic  mücadelenin 21. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Futbolsever de maçın ardından Savic ile ilgili bilgileri merak etmeye başladı. Sergej Milinkovic-Savic kimdir. Kaç yaşında hangi takımda oynuyor?

SERGEJ MILINKOVIC-SAVIC KİMDİR?

27 Şubat 1995 tarihinde İspanya'nın Lleida kentinde dünyaya gelen Sergej Milinkovic-Savic, futbola Avusturya'nın Grazer takımının altyapısında başladı. Sırbistan'da Vojvodina takımının altyapısında da forma giyen yıldız futbolcu, 2013 yılında aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

SERGEJ MILINKOVIC-SAVIC HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

2014 yılında 1 milyon Euro karşılığında KRC Genk'e transfer olan Sergej Milinkovic-Savic, Belçika'da gösterdiği etkili performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti ve 2015 yılında 18 milyon Euro karşılığında Lazio'nun yolunu tuttu.

SERGEJ MILINKOVIC-SAVIC KAÇ GOL ATTI? PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Başarılı performansını Serie A'da da sürdüren Sırp yıldız, bu sezon çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 65 milyon Euro.

(Kaynak: ASpor)