İlk kez açıkladı! 'Evet onunla sorun yaşadık'

İlk kez açıkladı! 'Evet onunla sorun yaşadık'
Beşiktaş'ı şampiyon yapan Sergen Yalçın, Aboubakar'la ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Genç teknik adam "Aboubakar'ın Malatyaspor maçında yaptığı hareket doğru bir hareket değildi." dedi.

Bu sezon Lig ve Türkiye kupasını kazanan Beşiktaş''ın teknik direktörü Sergen Yalçın, A Spor ekranlarında yayınlanan özel röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KUPALAR OYUNCULARIN KAZANDIĞI KUPALAR"

Sergen Yalçın: "Başarı ve başarısızlık, ortası yok. Biz artısını almak istiyorduk. Şimdilik durum iyi. Bu sene doğal olarak problemler yaşadık. Bu kupalar, oyuncuların kazandığı kupalar."

Sergen Yalçın: "Benim başarı kriterim kupalarla ilgili değil. Çok farklı şeyler benim için başarı kriteri. Ekonomik bir kadro kurdum. Tarihi en zor döneminde kadroyu böyle ve genç oyuncuları kullanmak çok önemli bir mesele."

"WELİNTON BU LİGİN İSTATİSTİK OLARAN EN İYİSİ"

Sergen Yalçın: "Welinton istatistik olarak ligin en iyi oyuncusu. Bize 5 milyon euro''luk oyuncu alalım dediler de biz almadık mı? Önce ekonomiyi konuşun, sonra transferi konuşun. Biz de 100-150 milyonluk takım yapmayı biliriz ama ortada gerçekler var.

Sergen Yalçın: "Benim Beşiktaş''ta görevi bırakmam söz konusu olamaz. Taraftarın bu kadar destek verdiği bir yerde, ben görevi bırakamam. Biz başarılı olacağız. Ben yenildiğimiz maçtan sonra, şampiyon olacağımızı söyledim. Biz her şeyimizi sonuna kadar vereceğiz."

Sergen Yalçın: "Herkes, ''Beşiktaş şampiyonluğu hak etti'' dedi. Demek ki biz izleyen insanlara bir şey sunmuşuz. Biz bir şey sunmak zorundayız çünkü. Bizim işimiz bu. Bir şeyler sunmak zorundayız."

Sergen Yalçın: "Sen sanatçısın bir şey sunmak zorundasın. Millet geliyor güçlü oyunu görüyor. O zaman insanlar da maça gelmek isteyeceklerdir. Bunu verebiliyorsan o zaman işini doğru yapıyorsun demektir."

SERGEN YALÇIN''DAN GHEZZAL AÇIKLAMASI

Sergen Yalçın: "Ghezzal''ı telefondan 1 dakika falan izledim ve hemen getirin bunu dedim. Daha önce tanımazdım. Öyle aldık yani. Öyle ekonomik aldım ki... Yarısının Liecester ödüyor."

Sergen Yalçın: "Oyuncuda yetenek varsa, Ozan Tufan gibi mesela... Onu ortaya çıkarmak çok zor değil, sadece oyuncunun istemesi gerekiyor."

"GELECEK SEZON ADINA BİR ŞEY KONUŞMADIM"

Sergen Yalçın: "Beşiktaş yönetimi ile gelecek sezon adına hiçbir şey konuşmadım ben. Beni kontrat korumaz, beni başarı korur. Taraftar arkamda olursa, o beni korur. Kontrat beni korumaz."

"ABOUBAKAR İLE PROBLEM YAŞADIK"

Sergen Yalçın: "Aboubakar''la sezon içinde bir problem yaşadık. Yeni Malatyaspor maçından çıkarken yaptığı bir hareket vardı, 87. dakikada oyundan çıkıyordu. 45''te isyan edebilirsin, 30''da isyan edebilirsin, 50''de isyan edebilirsin. 87''de oyundan çıkarken bu tavır olmaz."

Sergen Yalçın: "Aboubakar''la henüz konuşmadık. Devam edecek mi bilmiyorum. Ekonomi benim işim değil, bu başkanın vereceği karar."

Sergen Yalçın: "Aboubakar''ın Malatyaspor maçında yaptığı hareket doğru bir hareket değildi."