Beşiktaş'ın görüştüğü hoca beli oldu. Ahmet Nur Çebi herkesi ters köşe yaptı

Beşiktaş'ın görüştüğü hoca beli oldu. Ahmet Nur Çebi herkesi ters köşe yaptı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yollarını ayıran yönetimin Portekiz'in Estoril takımını çalıştıran Bruno Pinheiro ile anlaştığı belirtildi…

YENİÇAĞ – ÖZEL HABER

Beşiktaş’ta geçtiğimiz perşembe günü istifa eden teknik direktör Sergen Yalçın''ın yerine kim getirileceği büyük merak konusuydu.

“ALT YAPIDAN FUTBOLCU ÇIKARTACAK TEKNİK ADAM LAZIM”

Daniel Farke’ye teklif sunan yönetim, olumsuz yanıt almasının ardından “Bana alt yapıdan futbolcu çıkartacak teknik adam lazım” diyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin talimatı sonrası sürpriz bir isimle anlaşma sağlandı.

 

PİNHEİRO İLE YÜZDE 70 ANLAŞILDI

Temaslarını hızlandıran Beşiktaş yönetiminin son olarak Portekiz''in Estoril takımını çalıştıran Bruno Pinheiro’yla görüştüğü ve Portekizli teknik adamla yüzde 70 anlaşma sağlanıldığı öğrenildi.

Estoril ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli teknik adam,  geçen sezon takımını Portekiz Premier Ligi’ne çıkarmayı başarmıştı.

BRUNO PİNHEİRO KİMDİR?

Antrenörlük kariyerine Benfica altyapısında başlayan Bruno Pinheiro Belenenses, Electrico gibi kulüp takımları ve Katar U19 ve U 20 milli takımlarını çalıştırdı. Pinheiro, Estoril''den önce Belçika''nın Eupen takımında yardımcı antrenörlük yapıyordu.

Bruno Pinheiro, geçen sezon göreve geldiği Estoril''i 2. Lig''de 1. Lig''e çıkarmıştı. Başarılı performansını bu sezon da sürdüren Pinheiro''nun Estoril''i Porto, Sporting, Benfica ve Braga''nın ardından Portekiz Ligi''nde 5. sırada bulunuyor.

İlgili Haberler