Serkan Şengül'den İzmir Marşı tepkisi

Serkan Şengül'den İzmir Marşı tepkisi
Şafak Sezer’in teşvikiyle ‘Kolpaçino’ adlı film serisinde canlandırdığı ‘Ganyotçu’ karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk’ün İzmir Marşı’na küfrettiği videosuna öfke dinmek bilmiyor.

Oyuncu, TRT’de rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu. Sosyal medyada binlerce kişi tarafından milli değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle sert bir üslupla eleştirildi. Sessizliğini koruyan Öztürk’ün avukatı oyuncunun tüm kamuoyundan özür dilediği dile getirse de yaptığı açıklamadaki “Video bağlamından koparılarak yayınlanmıştır” ifadesiyle vatandaşları kızdırdı.

“BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Şafak Sezer’in ekibinden yapılan açıklamada, Sezer’i projelerinde yer alan Öztürk için “Bu konuya dahil olmak istemiyoruz. Ebubekir Öztürk'le bizim bir alakamız yok. Filmin yapımcısını ilgilendiren bir konu. İster rol verirler, ister vermezler” açıklaması yapılmıştı.

VATANDAŞLAR ONU DA HEDEF ALDI

Küfürbaz Ganyotçu’nun başını yaktığı isimlerden biri de yine Şafak Sezer projelerinde birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu arkadaşı Serkan Şengül oldu. Bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarında Şengül’ün de aynı araç içinde olduğunu iddia etti. Hatta birçok kişi Şengül’e mesaj atmak suretiyle kınadı.

YEMİN ETTİ

Bunun üzerine açıklama yapma gereği duyan Serkan Şengül, önce “O arabanın içinde ben varsam namus şeref üstüne yemin ederim kellemi koyacağım. Ben o şeref yoksunu insanlardan olmadım, olmam” yazılı bir paylaşım yaptı. Şengül, daha sonra bir de video çekerek kesinlikle İzmir Marşı’na ve milli değerlere küfretmediğini dile getirdi. 

İlgili Haberler