Serpil Çevikcan: MHP ile AKP Başkanlık için ortak metin hazırlıyor

Serpil Çevikcan: MHP ile AKP Başkanlık için ortak metin hazırlıyor
Hükümete yakınlığıyla bilinen Milliyet gazetesi Ankara temsilcisi Serpil Çevikcan, Başkanlık sistemi üzerinde MHP ile AKP’nin ortaklaşa çalıştığını yazdı.

AKP-MHP arasındaki sıcak diyalogla ilgili hükümete yakın gazetecilerden ilginç kulis bilgileri geliyor. Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Serpil Çevikcan, 29 Ekim resepsiyonu kapsamında Külliye’deki izlenimlerini kaleme aldı.

MHP-AKP yakınlaşmasını yazan Çevikcan, AKP ve MHP’nin ‘ortak çalışma’ yaptığını ileri sürdü:

“MHP ile ortak çalışma

Resepsiyondaki sohbetlerimizden öğreniyoruz ki, Ak Parti ve MHP kanatları bir anlamda ortak çalışma yürütüyorlar. Ak Parti’de olduğu gibi MHP’de de bu konuya metin düzeyinde mesai harcanıyor.

İki parti arasında ciddi bir temas trafiği yürütülüyor ve ortak bir metin çıkması için çaba harcanıyor.

Bu bilgiler ışığında Ak Parti’nin Meclis’e sunacağı teklifin MHP’nin de onayı almış bir düzenleme olacağını öngörebiliriz.

ÜLKÜCÜLERİ TEHDİT ETMİŞLERDİ

MHP ile AKP’nin ortak metin için çalıştığını ifade eden ve bunu Külliye’deki izlenimlerine dayandıran Çevikcan’ın başında bulunduğu Milliyet Ankara Bürosu ülkücüleri hedef göstermişti. 7 Eylül’de yazarlarımıza ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerine kurulan kumpasla ilgili haber yapan Milliyet Gazetesi, serbest bırakılmaları “bayram için serbest kaldılar” şeklinde haberleştirerek, skandal bir haber imza atmışlardı. Önder Yılmaz imzalı haber, Çevikcan’ın onayından sonra gazetenin birinci sayfasından da anonslanmıştı.

İlgili Haberler