Anadolu Efes - Milano maçının kahramanı Shane Larkin Yeniçağ'a konuştu! Perşembe günü için neler söyledi

Anadolu Efes - Milano maçının kahramanı Shane Larkin Yeniçağ'a konuştu! Perşembe günü için neler söyledi
Euroleague'de Anadolu Efes’in Olimpia Milano’yu 77-65 mağlup ettiği maçın yıldızı Shane Larkin, karşılaşmanın ardından Yeniçağ'a açıklamalarda bulundu.

AYTUNÇ AKIN - YENİÇAĞ

Anadolu Efes''te Shane Larkin, AX Armani Exchange Milan karşılaşmasında 77-65''lik skorla alınan galibiyeti değerlendirdi. Maçı 16 sayıyla tamamlayan ve özellikle son çeyrekte gösterdiği performansla galibiyetin mimarlarından olan Shane Larkin maç sonrası Yeniçağ''a konuştu.

Larkin, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ancak perşembe günü her şeyi göze almış bir takımla karşılaşacaklarının bilincinde olmaları gerektiğini belirtti.

SHANE LARKIN''İN MAÇ SONU SÖZLERİ

- SHANE TEBRİKLER. TAKIMIN VE KENDİ PERFORMANS HAKKINDA NELER SÖYLERSİN? MAÇ ÖZELİNDE GÖRÜŞLERİNİ ALABİLİR MİYİM? SERİNİN SON MAÇINDA NELER BEKLİYOR SİZİ?

"Gerçekten bizim için iyi bir maçtı. Açıkçası iyi bir maçı kazandık. Biliyorsunuz, iç saha avantajına sahip olduğunuz için playofflarda her zaman kendi sahasında maç kazanmak istersiniz.

Takımın morali de iyi. Bu galibiyet için kendimizi iyi hissediyoruz, ancak gecenin tadını çıkarabileceğimiz kısa bir anımız olmalı. Çünkü; perşembe günü her şeyi göze almış bir takıma karşı oynayacağımızın bilincinde olmalıyız.

Milano''nun seriye devam etmek için son şansı. Gerçekten tecrübeli bir takımlar. Harika bir koçları var. Seriyi kazanmış gibi hissedemeyiz. Maça güçlü çıkmalıyız. Tüm mücadelemizle çıkıp, sanki son şansımızmış gibi savaşmalıyız. Bunu yaparsak, maçı kazanıp son dörde gitme şansımızın olduğunu hissediyorum."

DÖRDÜNCÜ MAÇ PERŞEMBE GÜNÜ

Anadolu Efes, serinin dördüncü maçında AX Armani Exchange Milan''ı 28 Nisan Perşembe günü Sinan Erdem Spor Salonu''nda ağırlayacak.

 

İlgili Haberler