Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi motorin alacak

Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi motorin alacak
Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi motorin satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da yer alan bilgilerde, ”Hastanemiz jeneratör sistemleri ve evde sağlık hizmetleri araçları için 2(iki) kalem motorin alım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı : Jeneratör yakıtı (motorin) 16000 litre araç yakıtı (motorin) 7000 litre

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi binası yakıt tankları araç yakıtı: görevlendirilmiş personelimiz tarafından yüklenici firmaya ait yakıt istasyonunda teslim alınacaktır.

Teknik şartnamelerde belirtildiği şekilde teslim edilecektir. Motorin Hastane Müdürlüğünce imzalanmış ve mühürlenmiş fişlerde yazılı miktar doğrultusunda akaryakıt verilecektir. Fişlerde bulunan miktar karşılığında mutlaka müteahhit firma tarafından fiyatları da belirtilecektir. Fişler müteahhit firma tarafından aylık olarak toplanacaktır. Toplanan fişler ay sonunda hastanemiz idaresine teslim edecektir. İdare ile mutabakatın sağlanmasını müteakip fatura kesilecektir. Motorini yüklenici firma hastanemizde bulunan yakıt deposuna Hastanemizde oluşturulan muayene komisyonu eşliğinde getirip boşaltacak olup bunla ilgili tüm masraf yükleniciye aittir. ARAÇ YAKITI İÇİN: Araçlarımız yakıt ihtiyacını yüklenici firmaya ait istasyondan temin edecek ve yüklenici firma tarafından oluşturulacak fişin üzerinde tarih, alınan yakıt miktarı, araca ait kilometre miktarı, aracın plakası ,teslim alan adı soyadı ve imza gibi bilgiler yer alacaktır.

Tarihi ve saati: 05.04.2022 - 14:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekli Akaryakıt Pazarlama kuruluşu ise Enerji tabi kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, Teklif sahibinin akaryakıt pazarlama kuruluşu olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli suretini verecektir.