Şimdi CHP’ye gaz verenler DYP ve ANAP’ı yutmuşlardı!..

Bunlar, Mesut Yılmaz’a  “AB’ye giden yol Diyarbakır’dan geçer” dedirttiler.. Mesut Yılmaz’a “Şöyle bir Kürdistan açılımı yap da seni destekleyelim, vazgeçilmez olursun!!” diye gaz verdiler..
Yılmaz da ANAP da ne oldu?!. Gömüldü..
Aynı güruh, en son Mehmet Ağar’a yapıştı, ona adres verdiler..
Ağar da “Düz ova..!” dedi.. Boğuldu gitti.. DYP bitti..
Şimdi aynı kadro, Kemal Kılıçdaroğlu’nu üflüyor!.. CHP’nin süratle ulusal kimlikten arındırılmasına alkış tutuyorlar, Kemal Kılıçdaroğlu da yelkenleri şişmiş vaziyette  “devrim-devrim, benim adım Kemal!!”  diye büyük bir iş devirmenin hazzını yaşıyor!.. (Kemal’in devrimi, devrim de.. Soros
devrimi!!)
Bu parti yamyamı kadro nasıl bir kadrodur biliyoruz..
En tepe noktasında, şu son yıllarda boynu bükük, mahzun kalan, ballı ihalelerden eli ayağı itilen para babaları bulunuyor!.. (En son, teselliyi PKK’lılarla halay teperek bulmaya çalışırken gördüklerimiz!!)Münderecatında da devşirmeler, ırzı kırıklar, malum Atatürk, Cumhuriyet düşmanları...
Mesela, bu kategoriden eşhas, geçtiğimiz günlerde, bir kere daha Diyarbakır’da toplanıp Cumhuriyetin beline yeni bir kazma indirmenin muhabbetini yaptılar.. “Benim adım Kemal” en büyük destekçileriydi!.. Onlar da  “Benim adım Kemal”e koltuk çıkıyorlardı ve şöyle diyorlardı..
“Vallah bütün bölge Kemal de Kemal diye inim inim inliyor!.. Bir daha da aha bu AKP’ye oy verirsek ellerimiz kırılsın, artık varsa yoksa CHP’yi istiyorlar!..”
Olur mu olur, yeter ki ABD öyle uygun görsün!..
Şimdi, bu ANAP ve DYP’yi kılavuzluk ederek gömen toplumun efendilerine göre durum şudur!..
“CHP gerçek kimliğini bulmuş!..”
Nasıl olmuş?..
Altı ok sağdan sola dönmüş ve öyle olmuş!.. Artık uçup gidecekmiş CHP!..
Baykal’ın bağnaz milliyetçiliğinden kurtulmuş yani!.
İyi de şöyle bir durum var..
Son seçimde Deniz Baykal, 7 küsur milyon seçmenden oy aldı.. Baykal’ın miting meydanlarını dolduran insanlar, ellerinde Atatürk posterleri ile PKK’yı lanetlerken, Cumhuriyetin temeline indirilen baltalara karşı çıkarken, rol mü yapıyorlardı!!?
Yani bu milyonlarca ulusal duruşu olan insanlar aslında, Apo’ya af, Ahmet Kaya’nın önünde saf tutulmasını isteyen, ABD-AB’ye kayıtsız şartsız teslimiyet arzulayan, global soygunculara alan açmaktan yana vatandaşlardı öyle mi!..
“CHP asıl rotasını Kılıçdaroğlu ile buldu” diyenler ne biliyor?!
Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunda kimden oy aldı!?.
Cumhuriyeti tehlikede gören Baykalcılarla, aynı safta toplanan DYP’li ANAP’lı ve MHP’lilerden..
Şimdi ne oldu, bu ulusalcı milyonlar da aniden Anıtkabir’e sırtlarını mı döndüler...
“AK Parti’den kurtulmak için Kılıçdaroğlu tek alternatif!!” sloganı ile CHP’nin vatansever kadrosuna baskı yapılıyor.. Para babalarının medya organları, bu dayatma ile CHP’li vatanseverleri kuşatıyorlar..
AK Parti’den kurtulmak için PKK’lı kimliklere, Soros’un görevlilerine oy verilecek öyle mi?! Yani, CHP’nin, elden kayan vatanın üzüntüsü ile dolu vatansever tabanı, Soros planlamacıları için çantada keklik!.. Oradan gelecek oylar garanti..
Beri yanda, vaatlerle PKK tabanlı oylar alınacak, karşılığında PKK daha yoğun biçimde TBMM’ye, belediyelere taşınacak!..
Nasıl olacak tekrarlayalım..
Çantada keklik ulusalcı CHP oyları, PKK başta olmak üzere bütün benzer unsurlara sırt hamallığı yapacak!!
Bu numaraları DYP ile ANAP’ın tabanı yemedi.. Liderlerini tarih yaptı..
Ateşle imtihan sırası CHP’nin vatansever tabanında..

Yazarın Diğer Yazıları