Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında bebek krizi

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında bebek krizi
Manevi babası Kenan Erçetingöz’ün doğum günü kutlamasına yalnız katılan Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl’la boşanacakları iddiasına cevap vermedi. Çiftin bebek konusunda anlaşmazlık yaşadığı konuşuluyor.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın evliliği üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor. İddiaya göre çift bir kez daha boşanmanın eşiğine geldi. Bu seferki ayrılığın nedeni “bebek krizi”. İkili en son kasım ayında Ayaklı Gazete Ödülleri’nde birlikte kameraların karşısına geçmişti. Akçıl gecede imalı bir açıklama yapmıştı: “Aslında şu anda buraya bebeğimize baktığımız için gelemiyor olmamız lazımdı ama olmuyor işte.”

SORUYA CEVAP YOK

Bebek istemeyen Burcu Kıratlı’nın eşiyle bu yüzden restleştiği konuşuluyor. Kıratlı’nın Kenan Erçetingöz’ün partisine yalnız katılması da ayrılık iddiasını güçlendirdi. Çıkışta Akçıl’ı soran muhabirlere “Sinan Bey yok, ben şimdi onun yanına gideceğim” diye yanıt veren Kıratlı, “Ayrılık iddiası doğru mu?” sorusu karşısında ise “Ben iyi akşamlar diyeyim, evime gideyim” demekle yetindi.

KLİP ÇEKİMİ VARMIŞ

Kenan Erçetingöz de “Ben bu akşam buraya davet ettim ama klip çekimi varmış, çekimi uzamış. Keşke gelseydi. Yarın buna bir cevabı olacaktır. Kızımızı üzmenin bir anlamı yok.” diyerek geceye katılmayan Sinan Akçıl’a tepki gösterdi.