Sinan Oğan'dan 'Atatürk' tepkisi!

Sinan Oğan'dan 'Atatürk' tepkisi!
MHP Genel Başkan adayı Oğan, Atatürk'e hakaret edenlere çok sert tepki gösterdi. Oğan, "Herkes haddini bilsin! Yoksa Türk milleti geçmişte olduğu gibi bugün de Atatürk'e dil uzatan şerefsizlere haddini bildirecek kudrettedir!" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan adayı Dr. Sinan Oğan, Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili yapılan skandal yorumlara çok sert tepki gösterdi.

Bu kişiler için 'şerefsizler, haysiyetsizler' ifadelerini kullanan Sinan Oğan, "Son günlerde Atatürk'e hakaret eden haysiyetsizler mantar gibi türemektedir. Hükümet ve yargının ise buna sessiz kalması manidardır. Bu hakaretler kurucu lidere değil de mevcut cumhurbaşkanına edilse birbiri ile yarışa girecek savcılar, bürokratlar neredeler... Herkes haddini bilsin! Yoksa Türk milleti geçmişte olduğu gibi bugün de Atatürk'e dil uzatan şerefsizlere haddini bildirecek kudrettedir! Referandum sürecinde sırf Hayır diyoruz diye bize saldıran tosunlar Atatürk'e dil uzatanlar karşısında dut yemiş bülbüle dönmüşler..." şeklinde paylaşımda bulundu.

İşte Oğan'ın paylaşımları:

İlgili Haberler