Siyasi yasak getirilen Canan Kaftancıoğlu ilk kez konuştu! Görevine devam edecek mi?

Siyasi yasak getirilen Canan Kaftancıoğlu ilk kez konuştu! Görevine devam edecek mi?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 ayrı suçtan aldığı 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezası Yargıtay tarafından onanmıştı. Siyasi yasağın da getirilen ve görevine devam edip etmeyeceği merak edilen Kaftancıoğlu ilk kez açıklama yaptı.

Sosyal medya paylaşımları gerekçesi ile "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak", "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ilk kez konuştu.

KAFTANCIOĞLU''NA SİYASİ YASAK 

Kaftancıoğlu''na siyasi yasak da getirilirken, CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini yürütüp yürütemeyeceği merak konusu oldu. Bu konuda sürecin nasıl ilerleyeceğine dair farklı iddialar ortaya atılırken, beklenen açıklama Kaftancıoğlu''nun kendisinden geldi.

KAFTANCIOĞLU: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Gazeteci İsmail Saymaz''ın ulaştığı Kaftancıoğlu, "Bundan sonra nasıl hareket edeceksiniz?" sorusuna; "Görevimin başındayım" yanıtını verdi.

PARTİ MECLİSİ''NDE YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Öte yandan bugün toplanacak olan CHP Parti Meclisi''nde de gündem yoğun olacak. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu''nun sunuşuyla başlayacak toplantıda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) raporu görüşülecek. Seçim ve seçim güvenliği hazırlıklarının ele alınacağı toplantıda, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''na verilen hapis cezalarının onanması sonrası çizilen yol haritası da tartışılacak.

İlgili Haberler