Skrtel'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama

Skrtel'den Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama
Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sözleşme için anlaşmaya varamayan Skrtel, Atalanta'ya imzayı attı. Tecrübeli stoper imzayı attıktan sonra Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve uzun görüşmeler sonucu mesafe katedilemeyen Slovak yıldız Martin Skrtel, Serie A'nın yolunu tuttu.

Sarı-lacivertlilerin yaptığı teklifi kabul etmeyip daha düşük bir bedelle Atalanta'ya imza atan başarılı stoper, İtalyan takımını neden tercih ettiğini açıkladı.

İşte Skrtel'in o açıklamaları ve Atalanta'yı tercih sebebi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

34 yaşındaki Slovak oyuncunun, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için Atalanta'yı seçtiği ve 1+1 yıllık bir anlaşma imzaladığı kaydedildi..

"ATALANTA GERÇEKTEN KALİTELİ BİR TAKIM"

Atalanta'nın iyi bir takım olduğunu belirten Slovak oyuncu, "Atalanta Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, bu takım için harika bir şey.

İtalya'da oynamış birkaç arkadaşımla konuştum ve bana hep pozitif şeyler söylediler. 

Serie A gibi ciddi bir ligde sezonu 3. sırada tamamlamak için gerçekten kaliteli bir takım olmalısınız.

Birkaç maç izledim, gerçekten Atalanta güzel bir futbol oynuyor, bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ HERKESİN HAYALİDİR"

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Atalanta'yı seçtiğini kaydeden Skrtel, "Bir oyuncu için en önemli yer, Şampiyonlar Ligi'dir ve her oyuncu Şampiyonlar Ligi hayali kurar.

Özellikle bir çocukken, Şampiyonlar Ligi çok özeldir. Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadım ve Atalanta ile tekrar bu turnuvanın parçası olacağım için mutluyum" dedi.

"OĞLUM İNTERNETTEN ATALANTA'YI İNCELEDİ"

Oğlunun internetten Atalanta'yı incelediğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Ailemin burada mutlu olacağını düşünüyorum.

8 yaşında bir oğlum var, futbolu çok seviyor. Atalanta ile ilgili internetteki her şeyi inceledi" diye konuştu.

Kariyeri boyunca 533 karşılaşmada 28 gol 10 asistlik performans sergileyen Martin Skrtel; AS Trencin, Zenit, Liverpool ve Fenerbahçe formalarını terletmiş, Slovakya Milli Takımı ile 103 müsabakada boy göstermişti.

YILLIK 1 MİLYON EURO KAZANACAK

Başakşehir ve Beşiktaş ile de görüşen ve Fenerbahçe'den yıllık 2,5 milyon euro talep eden tecrübeli oyuncunun, Atalanta'dan yıllık 1 milyon euro kazanacağı da vurgulandı.