Snapchat artık masaüstü olarak da kullanılacak

Snapchat artık masaüstü olarak da kullanılacak
Son dönemlerde daha fazla kullanıcıyı bünyesine çeken Snapchat uygulaması bu kez masaüstü kullanıcılarını düşünerek Snapchat for Web özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat, artık masaüstünde kullanılabilecek. Snapchat for Web masaüstü bilgisayarlardan görüntülü arama, mesaj ve anlık görüntü gönderme, sohbet tepkileri gibi uygulamada bulunan birçok özelliği kapsıyor. Kullanıcılar, web.snapchat.com adresinden hesaplarını Web ortamında kullanabilecekler.

Web sürümünün ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulacağı duyuruldu. Platformun ücretli abonelik servisi Snapchat+ ile sunulmaya başlandı. Snapchat+’ın kullanıldığı diğer ülkelerde de daha sonra bu özellik kullanıma başlayacak.

Snapchat+ ile platform, Snap’lerinizi bir defadan fazla izleyen kullanıcıları görmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar bir dizi yenilik sunulacak. Snapchat masaüstünde profili daha fazla kişiselleştirme hakkı vereceğini savundu.

 

İlgili Haberler