Sneijder İtalya yolcusu

Sneijder İtalya yolcusu
Galatasaray’ın hedef küçültmesi nedeniyle kendine kulüp arayan ve sezon açılışına katılmayan Hollandalı oyuncu, menajeri aracılığıyla Milan’da oynamak istediğini bildirdi.

Galatasaray'da nefesler tutuldu; gözler Wesley Sneijder'de... Sarı-kırmızılı kulübün, futbol takımında küçülmeye gitmesinin ardından ayrılık sinyalleri veren ve sezon açılışına katılmayan tecrübeli futbolcu, şimdi de Milan ile anılıyor. İtalyan Tutto Sport gazetesi, İnter'i çalıştıran teknik direktör Roberto Mancini'yi arayarak eski takımına dönmek istediğini ifade eden Wesley Sneijder'in olumsuz cevap aldığını ve oyuncunun bunun üzerine Milan'a yöneldiğini yazdı.

MONTELLA İLE KONUŞTU

Gazete, Hollandalı yıldızın aldığı olumsuz cevap sonrasında Interlileri çıldırtacak bir hareket yaptığını ve bu kez de menajeri Guido Albers aracılığıyla Milan'ın kapısına dayandığını iddia etti. Sneijder'in Milan'ın yeni hocası Montella ile de konuşarak kendisini ikna ettiği belirtilirken iki kulüp arasındaki görüşmelerin kısa bir süre içinde başlayacağı not düşüldü.

YÖNETİM AĞIR CEZA KESEMEZ

Daha önce yönetimi hedef alan röportajı nedeniyle kendisine 150 bin euro kesileceği iddia edilen Wesley Sneijder'e, ancak 10 bin euro ceza kesebilen G.Saray yönetimi bu kez de idmanlara çıkmadığı her gün için noter tespiti yaptırıyor. Yönetimin idmana gelmediği her gün için Sneijder'e 10 bin euro ceza keseceği iddia edilirken, gerçek ise bambaşka çıktı. Buna göre yönetim kulüp iç disiplin talimatı gereği Hollandalı oyuncuya ancak gelmediği her idman için ancak bin 500 euro ceza kesebilecek. Yönetimin geçen sezon 11 sarı kart gördüğü için ceza vereceği iddia edilen Sneijder'e yüklü bir para cezası vereceği dile getiriliyordu. Fakat yine kulüp iç disiplin talimatında sarı kartın bir cezasının olmadığı öğrenildi.

İŞTE İTALYAN İDDASI

Tutto Sport, oğlunun vaftiz töreni için İstanbul'a dönmediği iddia edilen Sneijder'in Florida'da tatiline devam ettiğini belirterek ortaya sürpriz bir iddia daha attı. Hollandalı futbolcudan, 1 Temmuz'daki sezon açılışına katılması istenmiş ancak Sneijder bu davete teknik direktör Riekerink'ten izin aldığını söyleyerek karşılık vermemişti. Bu gelişmenin ardından da taraflar arasındaki ipler iyice gerilmişti.