Sneijder resti çekti!

Sneijder resti çekti!
Cim Bom’da Sneijder krizi... Tıpkı geçen hafta Torku Konya maçında olduğu gibi sahada yine son derece agresif görünen Hollandalı futbolcu, sonunda isyan bayrağını açtı.

85. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Sneijder, takım arkadaşı Selçuk’un, “Ben vuracağım” demesi üzerine önce orta saha çizgisine doğru yürüdü, ardından kenara dönüp, “Beni çıkarın” işareti yaptı. Wesley 1 dakika sonra da yerini Bilal’e
bıraktı.

Mersin ceza sahası yayının hemen üzerinde kazanılan serbest vuruşta; topun başına Selçuk, Sneijder ve Podolski geçti. Topa Sneijder’in vurması bekleniyordu, ancak Selçuk, “Ben vuracağım” diyerek gözünü meşin yuvarlağa dikti.

Sneijder bunun üzerine orta saha çizgisine kadar yürüdü ve kulübeye dönerek, “Beni çıkarın” işareti yaptı.

Teknik direktör Mustafa Denizli de, oyuncusundan gelen bu talebi kırmadı ve Sneijder’i kenara alıp, Bilal Kısa’yı sahaya sürdü.

Sneijder’in menaceri Guido Albers, Galatasaray’ın son dönemde UEFA ile yaşadığı sorunlardan rahatsızlık duyduklarını, Avrupa kupalarından men cezası gelmesi durumunda, oyuncusunu buradan götürmek zorunda kalacağını ifade etmişti. Ayrıca tecrübeli oyuncuya Çin kulüplerinden teklif geldiği öne sürülmüş, ancak bu iddia yine Albers tarafından yalanlanmıştı.