Sneijder ve Burak'tan Kadıköy'de zafer sözü

Sneijder ve Burak'tan Kadıköy'de zafer sözü
Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında en büyük silahları Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz olacak. Hollandalı yıldız, "Arena'da 2 gol attım. Saracoğlu'nda da aynısını tekrarlayacağım" derken, Kral meydan okudu: Ben ağlara sallarım; 3 puan alır döneriz " ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye Saraçoğlu'nda henüz gol atamayan  Wesley Sneijder, " Kadıköy'de de F.Bahçe'ye gol atmayı çok istiyorum. Kadıköy'deki galibiyet özlemine son vereceğiz " dedi. Aslan'ın Hollandalı yıldızı, sezonun ilk yarısında Arena'da oynanan maçta, F.Bahçe kalesine yolladığı iki muhteşem füzeyle elde edilen galibiyette baş rolü oynamıştı. Derbi maçını sabırsızlıkla bekleyen Hollandalı yıldız takım arkadaşlarına " Kadıköy'de de gol atmayı çok istiyorum. Merak etmeyin; Volkan'ı yine cezalandıracağım. Rakip kaleyi şut bombardımanına tutacağım. İnanırsak kazanırız. Biz değil onlar korksun. 4 puan önde gidiyoruz. Akıllı oynarsak Kadıköy'den şen döneriz " diye söz verdi. Sneijder'ın bu istekli hali ise en çok hocası Hamza Hamzaoğlu'nu sevindiriyor. Oyuncusu ile yakından ilgilenen genç hoca, Sneijder'a Kadıköy'de özel görevler vermeyi planlıyor. Hamzaoğlu " Böyle maçları büyük yıldızlar alır. Sneijder de büyük yıldız ve inanıyorum ki karşılaşmayı bize kazandıracak " şeklinde konuştu.

Kral da iddialı
Galatasaray'ın Kadıköy'de en büyük gol silahlarından biri sakatığı düzelen Burak Yılmaz olacak. Milli futbolcu da Sneijder gibi dev derbi öncesinde gol ve 3 puan sözü verdi. Sarı-kırmızılı oyuncu, " Bu zorlu maça kazanmak için gidiyoruz. Yakaladığım fırsatları değerlendireceğim. 1 puan da bizim için hiç yoktan iyidir. En azından rakibimizle aramızdaki 4 puanlık farkı koruruz " diye konuştu. Kendisini iyi hissettiğini kaydeden golcü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: " Uzun süredir bu maçı bekliyorum. Zaten her oyuncu Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde forma giymek ister. Rakibimizin seyirci ve saha avantajı var. Ancak biz de tecrübeli bir takımız. Sakin olursak ve tahriklere kapılmazsak istediğimizi alırız. Fenerbahçe kendi sahasında çok baskı kuruyor. Bu baskıyı sakin kalarak ve top çevirerek kırmamız gerekir. Ayrıca yakaladığımız gol pozisyonlarını cömertçe harcamamalıyız. Eğer derbiden 3 puanla dönersek Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı oldukça düşer " şeklinde konuştu.