TAV Airport ikinci otelini açtı

TAV Airport ikinci otelini açtı
BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı.

Şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan TAV Airport Hotel İzmir, farklı oda seçenekleri, toplantı odaları ve restoranıyla misafirlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Otelde saatlik konaklama imkanı da sunuluyor. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, 2 milyon euro yatırımla hayata geçirildi. İç ile dış hatlar terminallerinin birleştiği noktadaki otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, TAV Airport Hotel İzmir ile ilgili bilgi verdi. Yılın 12 ayı devam eden, iş odaklı turizmi gözönüne aldıklarını belirten Cesur, "İzmir sahip olduğu ekonomik, kültürel ve toplumsal değerlerle Türkiye'nin başlıca çekim merkezleri arasında yer alıyor. Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airport Hotel'i İzmir'e taşırken bu potansiyeli gözönünde bulundurduk. Yaz turizmiyle sınırlı kalmayarak, yılın tamamında yoğun bir şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz. " diye konuştu.