Üniversiteli kızları izleyerek mastürbasyon yapan sapık kendini böyle savundu 

Üniversiteli kızları izleyerek mastürbasyon yapan sapık kendini böyle savundu 
Marmaris'te bir şahsın sokak ortasında genç kızlara bakarak mastürbasyon yaptığı anlar sosyal medyada infial yarattı. İşte ayrıntılar... 

Tacize uğrayan genç kızlardan biri o anları, "O kişinin bulunmasını ve onun gibilerin bu kadar rahat davranmamasını gönülden arzu ediyorum" diyerek paylaştı. Genç kızın paylaşımı sonrası harekete geçen ekipler tacizciyi gözaltına alırken, 47 yaşındaki A.K. ''''Hatırlamıyorum, çok alkollü olduğu için yaptım'''' diyerek kendini savundu.

Mide bulandıran olay, önceki gün gece saatlerinde Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydanı''nda gerçekleşti. Meydanda arkadaşlarını bekleyen B.Ö (22) ve G.Ö (21) bir erkeğin kendilerine bakarak taciz girişiminde bulunduğunu gördü.

GÜVENLİK KAMERLARINI İNCELEYEN EKİPLER TACİZCİYİ YAKALADI

Cep telefonu ile hem görüntü kaydedip hem de şahsa bağıran genç kızlar 112 Acil Çağrı Merkezi''ni aradı. Marmaris ilçe Emniyet Müdürlüğü''ne bağlı Asayiş Şube Amirliği ekipleri yaptıkları ilçe güvenlik kameraları ile tacizciyi tespit ederek dün öğle saatlerinde yakaladı.

''''HATIRLAMIYORUM, ÇOK ALKOLLÜ OLDUĞUM İÇİN YAPTIM''''

Asayiş Şube amirliği ekipleri tarafından yakalanan 47 yaşındaki A.K., emniyet merkezinde yapılan ilk sorgusunda olayı hatırlamadığını çok alkollü olduğu için yaptığının farkında olmadığını ve pişman olduğunu belirtti. A.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE ÇIKTI

Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü''nde doktorlar tarafından yapılan inceleme sonucu A.K.''nin akıl sağlığının yerinde olduğu bildirildi. İfadesinde sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını iddia eden A.K.''nin ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Polisteki işlemleri tamamlanarak ''cinsel taciz'' suçundan adliyeye sevk edilen A.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.K. hakkında ev hapsi kararı alındı ve yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

Öte yandan A.K.''nin aynı suçtan 2 kaydı daha olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler