Bayram geliyor trafik canavarı yola çıkmaya hazırlanıyor dikkat

Bayram geliyor trafik canavarı yola çıkmaya hazırlanıyor dikkat
Ramazan Bayramı tatili yaklaştı ve trafik canavarı da yola çıkmaya hazırlanıyor. Vatandaşların bir kısmı tatil bölgelerine bir kısmı da memleketlerine gidecek. Yollar kalabalıklaşacak, trafik kazaları meydana gelecek. 2021 yılındaki Kurban Bayramı’nda 50’nin üzerinde can kaybı yaşandı. Uzmanlar şimdiden yola çıkacakları uyarıyor ve 'dikkat' diyor

Ramazan Bayramı’na sadece altı gün kaldı. Bayram için son hazırlıklar yapılıyor. Vatandaşlar her bayram olduğu gibi yine yollara düşecek. İşte tam bu noktada uyarılar şimdiden gelmeye başladı. Çünkü bayramlarda yollar kan gölünü dönüyor. Hatalı sollamalar, dikkatsizlik beraberinde trafik kazaları getiriyor.

Son Kurban Bayramı tatilinde 50’den fazla can kaybı yaşandı, 400’e yakın vatandaşımız yaralandı. Trafik uzmanları vatandaşları şimdiden uyarıyor. Yola çıkmada otomobillerinizde son kontrollerinizi yapın diyor. Vatandaşlara yorgun bir halde araç kullanmamaları tavsiye eden uzmanlar bu durumun dikkatsizliklere yol açtığını belirtiyor. Dikkat dağılınca hatalı sollamaların yaşandığını ifade eden trafik uzmanları kazaların meydana geldiğini kaydediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bayram süresince yollarda denetimleri artıracak uyarılarda bulunacak ama her şey vatandaşın dikkatine bağlı.

İlgili Haberler