Son dakika.. Küçükçekmece saldırganlarından biri yakalandı

Son dakika.. Küçükçekmece saldırganlarından biri yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ mitinginde, dün AKP seçim çalışmasına yapılan saldırı sonrasında bir saldırganın yakalandığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmalarına Tekirdağ’da devam etti. AKP’nin Tekirdağ mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Küçükçekmece’de AKP’nin yerel seçim çalışmasına yapılan uzun namlulu silahlı saldırısında, saldırıyı gerçekleştiren saldırganlardan birisinin yakalandığını açıkladı.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SİLAHLI SALDIRI

“Dün Küçükçekmece'de yaşanan menfur olayı bir kez daha lanetliyorum. Yaralanan vatandaşımıza acil şifa diliyorum. Emniyetimiz titizlikle olayı takip ediyor.

Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Milletimizin canına kast eden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. Bir tanesi yakalandı, diğerlerini de yakalayacağız.”

Konuşmasında ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne de eleştiride bulunan Erdoğan, CHP’ye DEM partisi üzerinden eleştirilerini şu şekilde sıraladı:

"BİZDE CHP GİBİ KİBİRLİ BİR DİL OLAMAZ"

Çok daha fazla sayıda Tekirdağlı kardeşimizin gönlüne girmenin yollarını arayacağız. Milletimize asla hürmetsizlik etmeyeceğiz.

Biz ayıran ve ayrıştıran değil, birleştiren bir siyaset anlayışındayız. Muhalefet gibi yanlışı seçmende değil daima kendimizde arıyoruz. Oy versin veya vermesin, demokrasimizin gücüne güç katan her vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri vardır.

Seçmen bizim veli nimetimizdir. Bizi rakiplerimizden ayıran temel vasfımız budur. Bizde CHP gibi kibirli bir dil olamaz. Oy tercihi sebebiyle 'makarnacı, kömürcü' gibi aşağılama yaftası olmaz. Sırf kendisi gibi olmayan depremzedelere hakaret etmek olmaz.

Bizde CHP'li belediye başkanları gibi "oy yoksa hizmet yok" anlayışı olmaz. Beceriksizlik, iş bilmezlik bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası kuruyor, çöküyor. CHP'nin idare ettiği yerlerde vatandaşlarımız vizyon projelerini bırakın temel hizmetlere bile ulaşamıyor.

"DEMLENEREK' SEÇİM KAZANMANIN HESABINI YAPIYORLAR"

14-28 Mayıs seçim süreci buna bir kez daha şahit olduk. Bir defa bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşa öz eleştiri hakkı vermediler. Ayna karşısına geçip "biz nerede hata yapıyoruz" diyip kendilerine sormadılar.

Günah keçisi bulup pişkince yollarına devam ettiler. CHP başta olmak üzere muhalefetin mazisine baktığınızda bunun gibi sayısız skandallarla karşılaşırsınız. Anadolu insanını hiçbir zaman hizmete ve hürmete layık bulmadılar.

Her zaman kolaya kaçtılar. Kimi zaman vesayet odaklarından kimi zaman terör baronlarından medet umdular.

Aylarca Kandil'deki terör ele başları bunlar için oy istediler. Benim kardeşim Kandil'den oy isteyenlerin uzantılarına oy verir mi? 50 gün sonra sandıkta gereken dersi vermeye hazır mıyız? 'Demlenerek' seçim kazanmanın hesabını yapıyorlar.

Çay demlemiyorsunuz! Bunların millete ve milli iradeye saygıları yok. Ben AK kadınlarla 31 Mart'ta sandıkları patlatacağımıza inanıyorum.

Bunlarda demokrasiye bağlılık yok, istişare etmek sokağa kulak vermek yok, şehirlerimizi yeni yatırımlarla geliştirmek gibi bir dert yok. Bunun yerine tek parti faşizmine özlem var. Terör örgütlerine şaşı bakma zihniyeti var.

Seçim meydanlarında tutamayacakları sözleri verme hainliği var. Vatandaşların endişelerini istismar etmek var. Yalan ve istismar siyasetiyle bir şekilde gemilerini yürüttüler. İnsanımıza korku salarak bir şekilde siyasi kariyerlerini garanti altına aldılar.

Artık sıfırı tükettiler. CHP'nin istismar ve korku siyaseti 31 Mart'ta son bulacaktır. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz bunu kolaylaştıracağız.

Başkalarının fitne girişimlerine karşı kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Gerilimi körükleyen değil kardeşliği savunan olacağız.

Türkiye Yüzyılı'nın inşaası için hiçbir engelin önümüze çıkmasına izin vermeyeceğiz.

İlgili Haberler